На Волині юнак «вчився їздити» на викрадних авто і мотоциклах

На Волині юнак «вчився їздити» на викрадних авто і мотоциклах
Будучи раніше судимим, юнак порушив вимоги умовного відбування покарання і протягом місяця скоїв три крадіжки транспортних засобів.

Вночі парубок проникав у підсобні приміщення або ж на подвір’я односельчан і викрадав транспорт, аби покататися, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Зважаючи на те, що достатніх навиків водіння у нього не було, поцуплені мопеди та «Москвич» міліціонери згодом знаходили пошкодженими або на околиці населеного пункту, або ж просто в кюветі.

За вказаними фактами було розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Розглянувши матеріали справи, Ратнівський районний суд Волинської області визнав юнака винним та призначив йому п'ять років позбавлення волі. Але, враховуючи невідбуте покарання за скоєння крадіжки з проникненням, неповнолітній проведе за ґратами п’ять років і два місяці. Окрім того, підсудний заплатить потерпілим 14500 гривень матеріальної та по тисячі гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині юнак «вчився їздити» на викрадних авто і мотоциклах
07 січень, 2015, 15:05