В Україні хочуть зірвати мобілізацію: ведеться інформаційна війна

В Україні хочуть зірвати мобілізацію: ведеться інформаційна війна
Проти мобілізації у суспільстві ведеться справжня інформаційна війна.

Про це розповів заступник начальника управління Міністерства оборони Сергій Галушко, - повідомляє IA ZIK.

«Ці заходи не припинялися ніколи. Зараз вони шукають нові рішення, ноу-хау зі зриву мобілізації. Сьогоднішні «тенденції» полягають в тому, що деякі українські антидержавні сили підключилися до цього процесу. Я можу навести приклад, коли один відомий олігарх наш, який, до речі, представлений у Парламенті, замовив аналітичне дослідження фахівцям з обґрунтуванням причин, що мобілізацію не треба проводити, що вона шкідлива тощо. Я думаю, що дуже скоро про це дізнається суспільство», – розповів Сергій Галушко.

«Інший олігарх – який контролює певний телеканал. Вчора вийшла передача на тему «Смерть казармі» і наголошено, що такий цикл передач буде продовжуватися і далі, а змістовне навантаження цих передач кожен може подивитися в ютубі в записі. Цей олігарх представлений в «Опозиційному блоці», – додав він.

Також, за словами Сергія Галушко, існує навіть інформаційний проект «Антивійна».

«Третій приклад: депутатка Донецької обласної ради, прізвище забув, але ми у пошуку також знайдемо її інтернет-проект «Антивойна». Також дуже чіткі посили про те, що нам мобілізація не потрібна», – сказав заступник начальника управління Міністерства оборони.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з губернаторами у середу підписав указ про четверту хвилю мобілізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що пацифізм заборонений?
Відповісти
а що, окупація рашкою України - дозволена?
Відповісти
Навіщо шукати антидержавні сили та зрадників, якщо усім прекрасно відомі їх імена і посади?
Відповісти
Учора Лисенко розповiв про смертельну росiйску зброю "Чебурашка", яка на п'ять км випалюс все живе та неживе. Ось це i c iнформацiйна вiйна. Никому нема бажання горiти як багаття пiд Щастям.
Відповісти
Поки не відбудуться посадки тих чиновників та генералів, які продавали зброю наліво та заробляли на сухпайках, броніках і берцях, поки не буде введено військовий стан в країні і не будуть показово розстріляні винуватці Іловайського котла, Зеленопілля, Ізварине, винуватці знищення Ан-26, ІЛ-76, СУ-25 та інших - мобілізація не матиме успіху. Патріотизм українців має доповнюватись відповідальністю влади. Ннехай наші мужчини мобілізовуються ВОЮВАТИ І ПЕРЕМАГАТИ, АЛЕ НЕ ГИНУТИ.
Відповісти
Останні новини
В Україні хочуть зірвати мобілізацію: ведеться інформаційна війна
15 січень, 2015, 08:31