На Волині засудили чоловіка, який крав все, що бачив

На Волині засудили чоловіка, який крав все, що бачив
Грабіжник-рецидивіст проведе за ґратами чотири роки.

До рук правоохоронців зловмисник потрапив не вперше, адже до того був тричі засудженим, тож загалом за ґратами чоловік провів більше десяти років, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Спіймали зловмисника після того, як він проник до незачиненої квартири, коли господарі спали. Злодій нишпорив у помешканні, однак, намагаючись поцупити планшет, розбудив власника. Злодій із награбованим втік, а потерпілий лучанин із заявою звернувся до правоохоронців.

Оперативники встановили особу зловмисника. Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що обвинувачений причетний до крадіжок із храмів, де крав ікони, гроші, ювелірні вироби та навіть валізи для богослужінь і церковне вино.

У нічних барах та зупинках громадського транспорту він же викрадав жіночі сумки, мобільні телефони та гроші. Окрім того, у парках міста грабував жінок, вириваючи із рук сумки, крав із колясок дитячі речі. Проникаючи у житлові будинки та квартири волинян, зловмисник не гребував нічим: у власників помешкань зникали велосипеди, комп’ютерна техніка і ювелірні вироби. Загалом спритник зізнався у вчиненні двох десятків правопорушень.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 та ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За сукупністю злочинів суд визначив остаточну міру покарання - чотири роки і три місяці позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.