У Нововолинську борються з незаконним обігом наркотиків. ФОТО

У Нововолинську борються з незаконним обігом наркотиків. ФОТО
Протягом 2014 року на території міста Нововолинська було задокументовано 67 фактів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомив начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків нововолинського УМВС Валентин Семенуха, - інформує "БУГ".

Серед них 37 фактів – це збут наркотичних засобів, за якими проходило 14 наркоторговців. Ці особи протягом тривалого часу на території міста Нововолинська збували наркотики наркозалежним.

В кожного з наркозбувачів було проведено по декілька оперативних закупок, і як наслідок, вони були затримані працівниками міліції.

Після закінчення досудового слідства, всі кримінальні провадження були скеровані в міський суд, де 7 наркозбувачів отримали реальні строки - понад 5 років позбавлення волі, троє з них отримали умовні терміни, за іншими тривають судові засідання, і невдовзі суд винесе вироки. Також на майно наркоторговців було накладено арешт на суму близько 300 тисяч гривень.

Крім цього, працівниками міліції було виявлено 23 факти зберігання наркотичних засобів, знешкоджено 5 наркопритонів, власники яких надавали свої помешкання для вживання наркотиків.

Так, у червні 2014 року був затриманий мешканець міста Нововолинська, котрий протягом тривалого часу збував наркотичний засіб «Субутекс» за ціною 500 гривень за таблетку.

Наркозбувач мав близько 15 постійних клієнтів, котрим продавав наркотики як за місцем проживання, так і на вулицях міста.

Дійшло до того, що на будівлі міського кінотеатру чи то сам збувач, чи то хтось інший зробив запис рекламного характеру з надписом «В-8 онлайн, 500 гривень». Деяких привілейованих клієнтів чоловік запрошував до себе додому і там надавав можливість вколотись.

В ході документування його злочинної діяльності було проведено 2 оперативні закупки наркотичного засобу «Субутекс» і вказаний громадянин був затриманий. Під час обшуку в помешканні останнього вилучені наркотичні засоби та кошти, отримані від збуту наркотиків.

Нововолинський міський суд оголосив наркозбувачу вирок -7 років позбавлення волі. Наразі особа відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нововолинськ - це столиця наркоманів в області. На 90% впевнений, що це все діло кришується міліцією. Скільки того Нововолинська? Хіба не знають хто продає, хто купує, хто де бере, хто де живе. Сміх та й годі. Звітуються вони. На нари разом з місцевими "наркобаронами".
Відповісти
А ще Нововолинськ це мисто яке найбильше пидтримало майдан Бо там була можливисть покидати каминня в правоохоронцив яки перешкоджають им вживати наркотики та сковати злочини И там за це ще й гроши платили и "чесни" канали "героями" називали
Відповісти