У Луцьку збирали дитячі мрії та вчили грати рок

У Луцьку збирали дитячі мрії та вчили грати рок
У центрі Луцька на Театральному майдані в День захисту дітей організували конкурс малюнка, збирали дитячі фантазії у скриньку та вчили дітей грати рок.

Усе це відбувалося в рамках фестивалю навчальних, виховних та розважальних закладів «Проведення часу ваших дітей».

Як розповіла організаторка фестивалю, член громадської організації «Сімейна академія «Плай»» Марина Хромих, фестиваль проводиться з метою популяризації відомостей про організації, які займаються з дітьми.

«Щоб батьки приходили і наводили контакти, а не шукали довго, чим зайняти дитину і які спеціалізовані організації в місті для цього існують», - пояснила Марина Хромих.

Серед організованих заходів – «Скарбничка дитячих мрій», під час якої діти втілювали свої мрії в малюнку та збирали їх у скриньку, яку потім передадуть в міську раду як побажання найменших жителів лучан.

Біля входу в драмтеатр на імпровізованій сцені відбувся невеликий концерт рок-школи «Гараж», де спільно виступали діти зі своїми викладачами.

За словами Хромих, на фестивалі взяли участь флористи, які навчали плести ляльки, діяв куточок з іграшками для розвитку, проводилася виставка організації «Пласт».

Організаторка розповіла, що через погану погоду прийшло менше учасників, ніж планувалося. Але, каже вона, наступного року планують залучити ще більше учасників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку збирали дитячі мрії та вчили грати рок
01 червень, 2012, 16:22