Білоруський кавеенщик закликав лучан не дружити з випивкою

Білоруський кавеенщик закликав лучан не дружити з випивкою
До Луцька приїхав відомий кавеенщик Євген Сморигін, аби розповісти про шкідливість алкоголю та про те, що веселим можна бути і на тверезу голову.

У цьому гравець колись популярної команди КВН «ЧП» (Мінськ) переконував усіх, хто прийшли 3 червня у центральний парк Луцька на мистецьке дійство «Краще тверезе життя, щоб сім’я щаслива була», організоване Волинським православним братством тверезості імені святого праведного Іоанна Кронштадтського та спілкою громадських організацій «Молодіжна платформа».

«Метою нашого такого заходу є показати вам, що відпочинок і радість можливі й без хімічних складових, зокрема алкоголю», – зауважив голова Волинського православного братства тверезості Степан Ярема.

Впродовж кількох годин присутніх на дійстві розважали піснями і танцями юні місцеві таланти. Виступив лауреат міських конкурсів «Шкільний соловейко» Микола Ющик, до слова син ректора Волинської духовної семінарї, протоієрея Сергія Ющика. Лауреат Всеукраїнських конкурсів Яна Савіна та перша леді «Місії доброї волі України» Аліна Назаренко проспівали низку естрадних українських композицій. А зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес» порадували своїми хореографічними здібностями – виконували і дотепні дитячі таночки, і навіть танго.

Наприкінці дійства учасники юнацького клубу «Лови момент», який діє при Волинській єпархії, підвели підсумок фотоквесту «Моя сім’я – мій світ», метою якого був збір коштів для лікування 5-річного важко хворого хлопчика. Переможці фотоквесту отримали грошові нагороди, призи та примірники Нового Заповіту українською мовою. До слова, юнакам і дівчатам вдалось зібрати 900 гривень.

Чи не найбільший інтерес у глядачів та самих учасників дійства викликав ведучий Євген Сморигін, за автографами до якого вибудувалась величезна черга. Впродовж усього концерту він розповідав про те, що алкоголь вбиває здоров’я. Сам же гуморист запевнив, що не вживає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я читав на стіні в Луцьку "Бухай! Ригай!"
Відповісти
ми були супер ура
Відповісти
Останні новини
Білоруський кавеенщик закликав лучан не дружити з випивкою
04 червень, 2012, 12:40
Помер артист Едуард Хіль
04 червень, 2012, 10:51