За «ху*ло» на посвідченні Руденка розпочали кримінал: допитуватимуть журналістів? ДОКУМЕНТ

За «ху*ло» на посвідченні Руденка розпочали кримінал: допитуватимуть журналістів? ДОКУМЕНТ
За фактом пошкодження посвідчення учасника бойових дій екс-заступника начальника обласного управління міліції Михайла Руденка під час суду 12 лютого розпочали кримінальне провадження.

Про це йдеться у документі, який надіслали із Луцького міськвідділу УМВС виданню ВолиньPost 18 лютого.

Нагадаємо, під час однієї з перерв для наради суддів невідомі зіпсували посвідчення учасника бойових дій – з обох його боків з’явився напис «х**ло».

Дізнатися, хто обмалював матюками посвідчення колишнього волинського міліціонера, який судиться за поновлення на посаді та органах МВС, не вдалося.

У документі за підписом начальника міськвідділу Ігоря Муковоза йдеться, що кримінальне провадження розпочали за статтею 357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження».

Стаття передбачає покарання штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

У документі ВолиньPost просять надати повні анкетні дані та телефони журналістів, які були на судовому засіданні 12 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...коли знайдуть того бика що змарнив посвідчення..то років три нехай би впаяли....людина реально була в ато...а якесь бидло так вчинило...
Відповісти
Да да. Там і син порошенка і луценка був.. всі шишкі були. питання в тому- скільки часу і в яких частинах зони))
Чомусь прості хлопці які воюють вже більше півроку не можуть отримати статус і посвітчення. а цей -раз і вже на руки отримав. Вважаю що розмалювали заслужено. Хлопці в маршрутках платять за проїзд, а різна бикота "користується пільгами".
Скоро ще,як в нас це буває, квартиру отримає і пенсію.
живемо по новому в старих реаліях.
Відповісти
Молодець.Твої слова на 99.999% вірні.Багато пацанів у АТО не мають дати у воєнному квитку.Обіцяють заднім числом поставити.Більше користі буде коли ті ,що обіцяють,собі на могилу дату поставлять бажано вже сьогоднішню.Україна переможе.
Відповісти
Підтримую повністю. На Волині є ще один такий само учасник АТО і який теж поновлюється на посаді - колишній СБУ-шник Уніга В.В. Совісті у них немає. Так тужать за посадами, що на два дні їдуть до Харкова, там сидять у засідці, а потім - о чудо! Стають учасниками АТО. ЇХ люструють - а вони все одно лізуть і лізуть.
Відповісти
замість штрафу, який йому скоріш за все суд впаяє, або навіть якщо три роки обмеження по максимуму, краще б пішов заслужив таке посвідчення. То ж "всього" 45 днів те повоювати в зоні АТО. А тоді хай зі своїм робе те саме.
Відповісти
Маразм. Можете міліцію посилати на три букви. Скажем - в суд. Жодних документів ви їм давати не зобов"язані. В разі потреби надам зразок відповіді постатейно в законі.
Відповісти
ти бачу трішки не знайомий з юриспруденцією, повінні дати всі дані аж гай шумить...
Відповісти
Та відбитки пальців візьміть. Там же лишилися. А взагалі мені таке посвідчення більше подобається
Відповісти
А в "х..лопісателя" ручки то ухожені, з манікюром. Певно на землі зранку до ночі трудиться, або за станком надривається. Ото воно точно є те, що написало.
Відповісти
ну а хіба не лалала...
Знаю як такі воюють, те що в зоні АТО, ще не означає що герой який в окопі сидить під градами і мінометами... Так що немає чого вестись на це АТО, а то вже знову до корита лізе. Їх всіх треба позвільняти, а то живуть за рахунок зловживань, і своїх щуренят пристроюють!!!
Відповісти
Люди, як ви можете цього корупціонера захичати???
Відповісти
Всі добре знають як високопосадовці, прокурори і мєнти беруть ті посвітчення
Відповісти
Расстрелять шельмеца! )))
Відповісти
Воно як на те подивитись? З формальної точки зору, це неправильно писати погані слова на посвідчені мєнта. Але на жаль в українській мові немає слів, якіми можна адекватно дати визначення Руденку. Тому довелось людині писати так.
Відповісти
А давайте всім учасникам АТО писати ХУЙЛО. Син твій воював - хуйло, батько без ноги прийшов - хуйло. Ми ж європейці, в нас чи то демократія , чи то анархія...
Відповісти
Правильно, ато взагалі вже страх втратили.
Відповісти
Нехай би був корупціонер ч все так як було... Не пролилось би тоді стільки крові.
Відповісти
замість штрафу , терміну увязнення любязного писаку на посвідчені добре булоб побачити в зоні АТО
Відповісти
Не варто плутати Руденка і ще деяких з МВС та інших державних установ, які швиденько виробили учасника АТО зі справжніми учасниками АТО. Коли бандит проявляє неповагу до міліціонера, за те, що міліціонер намагається перешкодити йому порушувати закон, то правда на боці міліціонера. Але коли міліціонер для значної частини громадян є втіленням зла та беззаконня, то будь-яка образа на адресу правоохоронця є справедливою. Не всі міліціонери є руденками, але й Руденко не у всьому був міліціонером.
Відповісти
То шо, Руденко не ху*ло? Суд докаже?
Відповісти
Останні новини
За «ху*ло» на посвідченні Руденка розпочали кримінал: допитуватимуть журналістів? ДОКУМЕНТ
18 лютий, 2015, 11:17