Пирожик побачив на Волині «лісомайдани»?

Пирожик побачив на Волині «лісомайдани»?
Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик вважає, що люди недостатньо поінформовані про роботу лісгоспів на Волині, а тому виникають "лісомайдани»".

Про це йдеться у його коментарі, розміщеному на сайті обласного управління лісового та мисливського господарства 18 лютого.

"Олександр Пирожик, відзначаючи хороші показники діяльності державних лісових та лісомисливських господарств Волині впродовж минулого року, зауважив, що люди сьогодні у недостатній мірі поінформовані про роботу лісівників. "У такому разі, — наголосив Олександр Веніамінович, – легко бачити скалку в чужому оці, не помічаючи колоди в своєму" А тому, за словами посадовця, в окремих населених пунктах району виникають резонансні "лісомайдани", - повідомляють волинські лісівники.

Нагадаємо, 21 січня 2015 року повідомляли, що мешканці села Видерта Камінь-Каширського району обурені та занепокоєні незаконною вирубкою лісу на території місцевого лісгоспу.

Селяни нарікають на незаконну лісозаготівлю, яка проводиться з відома працівників ДП "Камінь-Каширське лісове господарство", та продаж цим підприємством деревини для мешканців села за завищеними цінами.

Щоб протидіяти цьому та привернути увагу до проблеми, 18 січня місцеві мешканці заблокували шлях автомобілю, який перевозили деревину. Селяни стверджують, що деревину заготовили незаконно, оскільки жодних маркувальних чіпів та будь-яких документів на неї не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки заплатили , з Мазуриком любов . СВОБОДА
Відповісти
мутять воду, хочуь Мазурика стравити!! чомусь ніхто ж із преси чи людей не бачать,чи типу активістів те..що Колісник й далі живе в будиночках у заповіднику ....!!!!!!!!
Відповісти
ТАК МИ ВАМ ЙОГО безкоштовно ЛІСОРУБАМ МАЗУРИКА ВІДДАМО БУДЬ ЛАСКА
Відповісти
чекаємо !
Відповісти
полішукам вічно все на так....цікаво ж чому ці майдани наростають! невже така настальгія за минулим очільником та старим дерибаном лісу ?
Відповісти
ПРОСТО ЖИТИ ПОТРІБНО А ТО НАЧАЛЬНИК,,,,,,,
Відповісти
лісоруб, навчись дивитися собі під ноги..!! а то навколо себе то окрім свого носа нічого не помічаєш !
Відповісти
майдани ...скоріше всього пора уже збирати й йти до Гунчика!!
Відповісти
Ні потрібно йти в Волиньліс, Гунчик тут нічого не вирішує, ну хіба якщо його хтось закаже і пройде акція від майданутих типу люструємо)))
Відповісти
Де збирати майдани на базарі біля гуманітарки як збирав голоси перед виборами депутата до обл ради в смідині пирожко він думав що його в козирочку не впізнають.
Відповісти
В Маневицькому районі люди теж занепокоєні масштабами вирубки лісу. Між селами імітація справжнього лісу. Але нова влада преспокійно на це все дивиться (кожен тільки й думає, як ще хоч трохи вдержатись у владному кріслі).
Відповісти
Пирожика пртрібно в мусорник! Скоро устроємо люстрацію!
Відповісти
нова влада, так х то ж її обрав? самі ж обирали..лапухи! а тепер й гоните на керівників ! це раз..друге...щодо посди на вакантне місце лісівника Волині..стає із кожним днем актуальнішим...так от Бойки різні (невдаха- підприємець), правосєкі, типу герої із самооборони які й на бурштни присіли! цього нажаль ніхто не бачить!! мм...а гавно сайт Волинь пост і далі вводить в оману людей
Відповісти
ну люди занепокоєні, чи якесь певне коло людей занепокоєні ?))мм тим що ніби йде вирубка лісів!! ау ..огляньтесь, що робиться навколо...все грабують, долар росте...підприємства занепадають!! а хіба Мазурик це нова влада...нова влада...це ПОРОШЕНКИ ЯЦЕНЮКИ,,котрі доводять до краху Україну, а натомість всім втирають що винні ПОПЄРЄДНИКИ...десь я таке уже чув !!!!
Відповісти
ДЯКУЄМО за нашого начальника, хоть пожити можно, він добрий чесний, нарада да нарада екомно палимо соляру.
Відповісти
Ну і гнида ти. Окрім коментарів тупих писати, національну ідею зневажати, на чесний люд брехати, начальникам колишнім зад лизати, що вміє ще? Пиши.
Відповісти
Все правильно кричать ті які при коліснику крали скільки хотіли тоді ніхто не казав що дерибанить ліс !!! Чого тоді не створювали лісомайдани ?????!!!! "ЛІСНИК"" мітить на мазурика місце !!! Зараз не ті часи треба за ліс платити через аукціони а не " Привикли"!!! Краще Вкрасти !!! Хто б не був на посаді лісника Волині ЛЮДЯМ НІКОЛИ НЕ ДОГОДИШ!!!!
Відповісти
Дак тепер до лісу пирожик хоче дорватись, мало кормушки у заступника обл ради? Ви думаєте що ви такі розумні а ніхто не бачить збоку, Пиророжик щоб тебе люстрували через унітаз....
Відповісти
Я дуже хочу на його місце. Ваші аукціони тут до одного ....., коли машини з лісом без бірок валят а він в себе сигару курит. Гном в штанах, коли грошей немає ківерці машину купляют, мазурик добро дає. Сук
Відповісти
Якщо ти знаєш що машини без бірок валять то чого не здаєш в правоохороні органи хай затримують !!! Що ти зробив для цього що вони Не валили!!!!
Відповісти
А їх міністр , доречі дружок пирожика))) розкрав все зо модна на волині, вони прикриваючись партією деребанили посади... Свобода нас здала.
Відповісти
Усе правильно написано!
Відповісти
Зрадник!!! Ще лісник називається
Відповісти