На Волині у районних та селищних радах «роздуті» штати працівників

На Волині у районних та селищних радах «роздуті» штати працівників
У багатьох районних, селищних та сільських радах штат працівників, які забезпечують роботу виконавчого органу влади, є штучно «роздутими».

Таку думку висловив голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик під час розгляду окремих питань формування бюджетів усіх рівнів 26 лютого.

30 січня 2015 року Гунчик своїм наказом зобов'язав голів райдержадміністрацій забезпечити скорочення штатної чисельності працівників бюджетних установ, що утримуються з місцевих бюджетів, не менше як на 3 відсотки і значно скоротити чисельність апарату районних та селищних рад.

Директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк зазначив, що у Пульмівській селищній раді Шацького району утримується сім штатних посад, так як в інших селищних радах штат працівників складається із 4 людей. При цьому Пульмівська селищна рада самостійно не може забезпечити виплату зарплат своєму штату працівників і просить дотацій із обласного бюджету.

Губернатор доручив головам районних рад і райдержадміністрацій проконтролювати видатки на апарати селищних та сільських рад і щодо кожної ради скласти реальний штатний розпис із реальними видатками на утримання селищних рад.

«Інколи дефіцит місцевих бюджетів створений не за рахунок ненаповнення бюджету, а за рахунок збільшення і перенасичення видатків», - зазначив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Г-Полонківській сільській раді,Луцького району 9 пацівників, а працює 1і то3 години. Це видача довідок. Голова Перванчук зранку думає де вкрасти ,щоб випити, а на обід вже п*яний свиня. За два скликання не зроблено нічого,крім того, що зробила держава, це ремонт двох садочків, вуличне освітлнння, дороги . Ганьба такій с.раді і її голові. СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Відповісти
Був у вашій сільській раді сиділа там дівчинина представлялась юристом,інші кабінети були пусті.Однак у всіх кабінетах були відкриті вікна і двері(провітрюванння)сильний запах самогону доносився зі всх дверей,одак пяних людей там не було.Що там святкували і коли залишалось лише здогадуватись.
Відповісти
Не встиг Гунчик на роздачу пульмівського Мокошина на березі Світязя, от і біснується))
Відповісти
встиг гунчик на роздачу мокошина ще як керував автозаводом получив 10 участків через що сьогодні у нього просить гроші на пульмівську селищну раду
Відповісти
Останні новини
На Волині у районних та селищних радах «роздуті» штати працівників
26 лютий, 2015, 13:52