Волинський нардеп заявив про медіа-кілерство

Волинський нардеп заявив про медіа-кілерство
Народний депутат Ігор Гузь прокоментував випадок із неправдивою інформацією, розміщеною у регіональних ЗМІ.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

У неділю ввечері на одному з регіональних сайтів, який з'являється інформація про те, що депутат нібито нелегально виписує перепустки для своїх помічників, аби ті мали змогу потрапити до будівлі парламенту. Там їх затримує охорона.

Відтак, у публікації немає жодного наведеного факту, ні дати можливого інциденту, ні персон, які могли б бути причетні.

Першоджерелом є раніше невідомий сайт з володимир-волинською пропискою "ВО!"

"При огляді самого сайту розуміємо, що створений він саме для таких функцій, останні новини датуються листопадом минулого року і ось тут "сенсація" вже датована березнем", - написав Ігр Гузь.

На сайті немає жодних даних про редакцію, місце знаходження чи номери телефонів, жодної електронної адреси.

"Знаючі люди підказують, що до сайту може мати відношення один з потенційних кандидатів на посаду міського голови і який має зуб на мене ще з минулих парламентських виборів", - йдеться у повідомленні депутата.

Повідомлення про народного депутата передруковують інші впливові веб-сайти.

"Окремі недоброзичливці роблять електронну розсилку цього повідомлення для політиків не тільки на Волині, але й у Києві. Ніхто не вважав за потрібне елементарно перевірити цю інформацію, спробувати віднайти факти, зв'язатися з можливими очевидцями", - зазначив депутат.

У понеділок зранку фейкове повідомлення зникає із видання "ВО!" Згодом перестає існувати і сам сайт.

Ігор Гузь спростовує інформацію. Також все заперечує охорона парламенту. Фракція "Народного Фронту" офіційно зверталася до комендатури, яка теж не підтвердила наявність такого факту.

"Очевидно мета замовниками досягнута, відбувся розголос у суспільстві, побудований на абсолютній брехні", - йдеться у повідомленні депутата.

"Я давно в політиці, тому бачив і не такі фокуси, але ситуація потребує осмислення. Як для політиків чи громадських діячів, так і для журналістів краю. Завтра за такою схемою будь-кого можна звинуватити у вбивстві, зґвалтуванні чи крадіжці, при чому відповідальність буде перекладена на черговий невідомий нікому веб-ресурс одноденка", - написав Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гусь,а не гузь і помилковий нардеп,твоя брехня сьогодні вже не актуальна.
Відповісти
Ось це в нас люди пішли жодної поваги до інших. Панасюк і Зінкевич перестаньте вже обливати брудом всіх. Наперед скажу що Гузя і повністю не сприймаю, але він щось робить і вибиває для округу ресурси для існування.
Відповісти
Його округ це шахтарі,так де ці вибиті гроші!! А вот питання бурштину чомусь для нього близьке "рубаху гріє",невже ще справді є люди які вірять Лапіну та Гузю.Та він крім піар акцій (залишивши після себе кращого учня піару Данильчука)нічого для Волині не зробив.Ну крім світла біля Зимнівського монастиря,і то це його дружина за гроші Європи,28 відсотків яких "миші зїли"
Відповісти
Ігор Гузь, як нардеп і його помічники працюють досить професійнішо.
Краще ніж малодосвідчений Лапін і його помічники. Я переконалася у цьому, бо звернулася до обох, а результат відчула в порівнянні.
Відповісти
робить він лише в туалеті , а вибиває, скоріше за все, вже вибив - тобі мізки ...
Відповісти
Що з тупими тролями говорити, а ще показують себе крутими волонтерами
Відповісти
Оце так так!!! Давно було зрозуміло, що з інформаційним простором та журналістикою у нас велика біда!Як просто можна поширити на всю Україну будь яку фігню! І ніхто не буде за це відповідати. Свобода слова - це чудово. Але свобода слова це мабуть щось трохи інше, чим те, що ми зараз бачимо. Звертаю вашу увагу, шановні громадаяни, що Ігор Гузь разом з іншими депутатами подав до ВР законопроект про регулювання видобутку БУРШТИНА. І з того часу я з цікавістю спостерігала - що буде далі? як будуть "травити"? але що ось так грубо і непрофесійно.... Гузь - мені не кумир, і я його не захищаю, але думайте трохи, люди.
Відповісти
"Гузь - мені не кумир". Дивна фраза, яку чомусь вживають всі працівники штабу Гузя.
Відповісти
ЯК може преса публікувати неперевірене? Преса , яка реально себе поважає і дбає про читача?
Чому не взяти коментар як не в самого нардепа, то хоч в його помічників, котрих є чимало, і котрі РЕАЛЬНО існують і роблять свою справу?!
Відповісти
Те, що він дістав на Нововолинські шахти 200млн. - це результат.

"Незалежній" пресі - безмежний "респект"
Відповісти
Помічники Гузя хоч не розписуйтесь за шахту!!!Гроші вибили профспілки,біля яких фоткався і піарився Гузь.
Відповісти
А чому профспiлки не вибили грошей ранiше, коли 10 шахта будувалася 20 рокiв - перiод, за який можна побудувати ще декiлька шахт при бажаннi та ресурсах?
Відповісти
хватить гнобити неправдивою інформацією Гузя) репутацією собі таким чином не заробиш)
Відповісти
Шановні читачі,ви зверніть увагу як в цій статті активізувалися"захисники" Гузя.Не дарма він платить помічникам та штабу НФ)))Але піар команда чи піар уміння Гузя вражають Виправдовуються лише ті,хто вчомусь винен.
Відповісти
Гузь, да ти робишь те саме. Берешь неперевірену інформацію і бігом в інтернетвидавництво. Скількох людей ти облив грязюкою , щоб вибратися в царьки? А в цих людей є сім'ї,діти. Бумеранг повертається. Як одна розумна людина сказала: Сотворивший низкий уговор, Сам получишь тот же приговор.
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп заявив про медіа-кілерство
18 березень, 2015, 12:20