Луцький католицький єпископ вітає з Христовим Воскресінням

Луцький католицький єпископ вітає з Христовим Воскресінням
У неділю, 5 квітня, католики святкуватимуть Христове Воскресіння.

Тож із нагоди свята – вітання від Єпископа Віталія Скомаровського, ординарія Луцької дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні.

* * *

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Дорогі брати і сестри у Христі!

У переддень Христового Воскресіння Його учні переживали і розчарування, і страх, і безнадію. Все неочікувано почало змінюватись в той недільний ранок, коли прозвучали перші слова пасхальної радісної для християн звістки – Христос воскрес із мертвих!

Ми теж у нашому житті переживаємо подібні труднощі: іноді втрачаємо надію, боїмось за майбутнє і часто кимось або чимось розчаровуємось. Можливо ми у чомусь хибному покладали свою надію, або – взагалі – збудували фундамент свого життя на непевному й нетривкому ґрунті.

Той, хто нас любить, хто ніколи нас не покине і хто дотримується свого слова, переміг смерть і живе навіки. Він – наш Господь і Вчитель, Він є наріжним каменем нашого спасіння, і в Ньому нам слід покладати свою надію. Ми вже вкотре переконуємось, що без відродженої людини неможливо відродити економіку, позбутися корупції та осягнути мирне життя.

З нагоди Великодня бажаю всім вам, дорогі брати і сестри, відкрити свої серця на благодать Христа воскреслого, який має силу перемінити нас та вчинити новими людьми. Нехай Його міць змінить нас на краще, нехай відродить духовно наш народ. Нехай Князь миру дарує нам мир, якого світ дати не зможе, а незламна у своїй вірі та надії Пресвята Богородиця, хай випросить для нас дар віри.

Веселих, мирних та щасливих Свят!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пасха
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на котру завтра святкова меса? дякую!
Відповісти
Останні новини
Луцький католицький єпископ вітає з Христовим Воскресінням
04 квітень, 2015, 17:39