Двоє волинян «погоріли» на торгівлі наркотиками. ФОТО

Двоє волинян «погоріли» на торгівлі наркотиками. ФОТО
Зловмисники протягом трьох місяців займалися збутом «Субутексу» на території Нововолинська. Один із них виконував роль організатора, інший – безпосередньо торгував дурманом.

Тепер товаришам загрожує до десяти років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України у Волинській області

Незаконний «бізнес» організували двоє місцевих молодиків – 20-річний та 22–річний жителі Нововолинська. Один із них - безробітний, інший – студент.

– Молодики займалися збутом наркотиків близько трьох місяців, – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – При цьому збували їх лише «перевіреним» клієнтам. Ціна однієї таблетки становила від 400 до 430 гривень.

У своїй діяльності молодики дотримувалися різноманітних методів конспірації, при цьому чітко розподілили між собою ролі: молодший виконував функції керівника, тож забезпечував доставку наркотичного засобу і фінансування злочинної діяльності, а його спільник збував препарат наркозалежним.

– За тиждень зловмисники заробляли 5-6 тисяч гривень. Сам організатор інколи також збував наркотичні засоби, але переважно керував діями свого «колеги» по телефону. Загалом у ході проведених оперативно-розшукових заходів міліціонери провели по дві оперативних закупки у кожного фігуранта. Під час обшуку в помешканні наркоторговця та в його автомобілі вилучили, окрім наркотиків, засоби зв’язку, пристрій для ультрафіолетового опромінювання грошових купюр, а також металеву телескопічну палицю, – повідомив Ярослав Соломонюк.

Молодикам оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За збут наркотичних засобів товаришам загрожує до десяти років в’язниці з конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: наркотики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На суспiльно-кориснi роботи - зафарбовувати Ленiна на Нововолинському центрi дитячої та юнацької творчостi.)))
Відповісти
Останні новини
Двоє волинян «погоріли» на торгівлі наркотиками. ФОТО
14 квітень, 2015, 14:10