У Луцьку на переході збили дівчинку. ФОТО

У Луцьку на переході збили дівчинку. ФОТО
Дівчинку, яка перебігала проспект Перемоги на червоний сигнал світлофора, збив автомобіль.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

ДТП трапилася сьогодні, приблизно о 12:00, на пішохідному переході по проспекту Перемоги, поблизу Луцької спеціалізованої школи №5. Автомобіль здійснив наїзд на дівчинку, яка переходила дорогу поблизу школи.

Як розповіли очевидці автопригоди, на світлофорі тоді світилося червоне світло, проте таймер вже добігав до кінця. Зі слів свідків ДТП, автівка рухалася доволі швидко, тож від удару дівчинка відлетіла до бордюру. Постраждала, як вони розповіли – учениця восьмого класу школи №5. «Швидка» прибула на місце події дуже оперативно і постраждалу госпіталізували (як говорять очевидці, ймовірно, з переломом ніг).

Як повідомив, своєю чергою, начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук, водій на автомобілі ВАЗ-2101 рухався у напрямку кінотеатру «Промінь» та скоїв наїзд на пішохода, неповнолітню дівчину, яка, зі слів свідків, перебігала дорогу на червоний сигнал світлофора по пішохідному переходу. Постраждалу завезла у лікарню «швидка», які травми отримала дівчинка, встановлять після огляду.

Наразі на місці автопригоди тривають слідчі дії. Як стало відомо, водій – мешканець Луцького району 1991 року народження.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
самі найкращі фото на волиньпост)
Відповісти
І як завжди з малолітньої порушниці зроблять безневинну жертву.
Відповісти
ти шо я її особисто знала вона на зелене світло перебігала дорогу! вона в нічому не вина!
Відповісти
Права купиль ,а іздити нормально не навчився .
Відповісти
..кєша читай уважно...червоний для пішохода
Відповісти
я думаю всі підтримають що на цих корчах жигулях їздять одні безтолкові памороки.Які їх підкрасять і ганяють як долб..би! віоно тупе нерозуміє що його авто більше років ніж йому хоть раз зверніть увагу чим старіша і кончініша машина тим швидше їде, бо козел на нормальну грошей немає а купляє мотлох і ганяє безголовий. В моє авто вїхав паморок на жигулю, і перше що сказав а я недумав що ти пропускати пішохода буде!!!на брухт таких водіїв і з їх машинами!!!
Відповісти
Ну да а пішоходампофіг на яке світло валити ??? Головне що жигуль збив !! А перебігала на заборонений сигнал світофора !!
Відповісти
До чого тут марка і вік автомобіля??? Очевидно, що винуватцем є пішоход!!!!
Відповісти
який же ти розумний, цікаво на якій ти їздиш, а ше цікавіше за шо ти її купив? ПАМОРОК!!! Навряд чи за зарплату... В таких випадках бувають винні обоє. Хто зна як воно там було. А дівчинці і її родині співчуваю. Нехай все обійдеться добре, щоб не було ніяких ускладень зі здоровям.
Відповісти
це відповідь для "ВОДІЯ" "РОЗУМНОГО"!!!
Відповісти
якщо ти невдаха і немаєш авто то це твої проблеми а не мої.а за що купив тебе взагалі неповинно цікавити.якщо ти ПАМЛРОК думаєш що в нас в державі неможливо заробляти гроші і немалі гроші то ти лантух безголовий який все життя працювати буде на когось і рахувати чужі гроші.
Відповісти
Ти йолупе безмозглий, можна заробити на круту тачку... ціною інших... ти певно сліпий і не бачиш шо навкруги відбувається!!! Заробити можна або працюючи в багатїів (на когось пахати) або на чужих горбах (є різні способи). Так шо ти ПАМОРОК заліпись. А хто з нас невдаха то життя покаже. Краще на жигулях і чесно, ніж отак як ти. Розумне би такої відповіді не дало. Іди лічись!!!
Відповісти
неспорю що пєшики як олені ходять, аое по-перше це дитина, і якщо їдеш за кермом в першу чергу треба розуміти що може який козел вискочити і потрібно принаймі пригальмувати, бо потім треба доказувати що ти не дурак!!!в вномарка стати може моментально. якщо хороша іномарка, а жигуль 75-79 року випуску, там просто чудо що та тормозна система просто працює і це треба тако ж враховувати!!
Відповісти
є водії в яких старенькі вази в кращому технічному стані,ніж деякі іномаркі і їздять акуратно.а ти такий розумний молодець:
водії вазів-безголові памороки
пішоходи-олені і козли
Відповісти
Той хто називає інших памарок частіше всього сам являється таким не залежно на чому їздить . Якщо подивитись статистику ДТП то висновок вказує на протилежне ...
Відповісти
На тому переході постійно збивають людей, навіть на смерть. Чому не встановити там лежачих поліцейських, як біля 4ї школи?
Відповісти
Біля 4 школи вже давно немає лежачих поліцейських ! А нарахунок дітей то хай батьки учать правилам переходу через дорогу !!
Відповісти
ОЦЕ ТОЧНО!!!
Відповісти
Лежачих поліцейських скоріше встановлюють біля крутеньких будиночків шоб їм не заважали спунькати. Тільки от крутеннькі не завжди за них оплачують... а в держави для простих смертних грошей немає. Чому біля всіх шкіл, наприклад, не встановити, а тут же 4 гімназія... діти РОЗУМНИХ і ОЛІГАРХІВ... Бабло крутить світом а на інших їм начхати. Европа.
Відповісти
Обгрунтуй!!!
Відповісти
Дівчинка перебігала на зелений сигнал світлофору. Я там був і бачив. Волиньпост, не пишіть будьласка неправдиву інформацію.
Відповісти
зелений сигнал світлофору для водіїв був, а для пішоходів - червоний
Відповісти
якщо Ви були очевидцем даної ДТП прошу Вас підійти в Луцький МВ в 406 каб. та дати покази по даному факту. Дякую за розуміння та співпрацю
Відповісти
Люди,вчіться правильно,цивілізовано переходити дорогу,а не перебігати . Хай я постою зайві 20 секунд,наприклад,але перейду правильно на зелене світло. Сьогодні мамашка перебігала через дорогу зі своєю дитиною за пару метрів від переходу,а за ними прошмигнула машина. Самі ж як ті барани,ще й дітей своіх вчимо,постійно валити і перебігати. Де культура ?
Відповісти
Постійно їжджу через проспект Волі, біля лікарні там 2 переходи поряд... Люди там не зупиняються і не дивляться спочатку наліво, потім направо чи їде машина, а зразу йдуть навскоси на перехід і реально затормозити можна не встигнути, навіть якщо хотіти!! Тому все залежить і від пішоходів... стань 2 сек подивися чи машина їде, а потім іди!
Відповісти
понаїхали тут всякі
Відповісти
А ще б було добре, якби на всіх подібних переходах із світлофорами був встановлений відеонагляд. На всяку непотріб гроші знаходять, а на таке в них грошей немає. Ніколи не буде порядку в нашій державі, поки всім править БАБЛО.
Відповісти
Давайте так панове! Ми всі починали з пост радянських машин та здобували на них звою практику! Хто зміг купив з часом інше авто, а хто ні! Це вже не нам судити! Але памятайте ми з них всі починали з ДОСАФУ! Не грузіть бідолашних Вазівців, зізівців та інших,а просто згадайте себе! Адже на жигулях 90 км/год це 90, а на іномарці відчувається що ідеш максимум за 60 км/год!
Відповісти
не важливо яка машина мчи ваз чи камаз-головне треба бути уважним і водіям і пішоходам.кожен може попасти в таку ситуацію-один їде і думає якщо зелене -то ніякий піший в навушниках не вискочить,а другий думає що якщо він на переході то перед ним всі зупиняться
p.s.а вискочити могла не тільки під жигулі а ти всіх власників обізвав памороками
Відповісти
Правильна відповідь. Поважаю!!!
Відповісти
Я працюю шофером, за цiлий день назбируеться зоопарк, й на жигулях, й на мерсах, лiзуть прямо пiд зад на свiтлофорах , а машина моя 76-го року, воздух вийде раптово i вклею мерса чи беху й буду винний, бо воно впритик припре, чи тормозить перед носом, а в мене гальмовий шлях 24 м. Порожняком
Відповісти
прошу всіх пішоходів звернути особливу увагу на п. "а" і "б":

4.14. Пішоходам забороняється:

а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;
г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;
ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;
д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Відповісти
Щодня завожу ізабираю дитину з СШ 5 на цьому переході. І майже щодня спостерігаю картину як водії валять на червоний, не дивлячись на те що люди в т.ч. діти вже на дорозі. Оленів вистачає і серед водіїв і серед пішоходів. Але біля школи треба бути максимально уважному водію тому що там діти
Відповісти
По-перше,дитина йшла.ане бігла. По-друге це було зелене світло,іпереходило багато людей,а не вона одна.По- трете, збили її вже у той час коли вона була однією ногою на бровці. І взагалі машина їхала з великою швидкістю, обганяючи та обходячі інші машини,у той час коли люди ще йшли на пішоході. Думав напевно що проскочить.як взагалі було не помітити дитину я не розумію?!
Відповісти
якщо Ви були очевидцем даної ДТП, прошу Вас зявитись в луцький МВ в 406 каб., для дачі показів по даному факту. завчасно дякую за розуміння та співпрацю
Відповісти
По четверте вісить там камера,даі розбереться,і по 5-те,той світлофор для не зрячих і повідомляє коли мона перейти,
Відповісти
Напевно то водій не зрячий, що на зебрі дитину збив. А даі розбиреться за відповідну суму яку заплатить водій, в нас же ж так це робиться. І камери там 6 років виявляється не працюють. А те що дитина в реанімації з роздробленими кістками та струсом мозку, то нічого, да? Як на мене водій повинен бути покараний бо йдеться про життя дитини, яка не дай Бог калікою залишиться на все життя.
Відповісти
Не думаю, что водитель "копейки" заплатит большую сумму) Хотя все может быть...
Відповісти
Водители и пешеходы у нас - извечные антиподы. А должны быть союзниками с общей целью - безопасность на дороге,т.к. и те и другие являются участниками дорожного движения.Для этого немного-то и надо - ВСЕМ соблюдать правила. Это зависит от каждого.Вот бы молодежи - студентам,школьникам - организовать движение за соблюдение ПДД. Должно быть "модным" не идти на красный свет; не вылетать на "зебру", а остановиться у проезжей части и поприветствовать водителя,остановившегося пропустить тебя...И водителям отвечать пешеходам такой же толерантностью. Ведь уже чаще пропускают меняющего рядность коллегу,чем прижимают. Мы становимся лучше, но так медленно...)))
Відповісти
Молодець.
Відповісти
ВОДІЙ! ЗДРИСЬНИ З КОМЕНТІВ. Тошнить від тебе!!!
Відповісти