На Волині сталися ДТП із летальними наслідками

На Волині сталися ДТП із летальними наслідками
Автопригоди зафіксовані на території Рожищенського району та у Ковелі.

Повідомляє УДАІ УМВС України у Волинській області.

7 травня в селі Переспа Рожищенського району 46-річний водій автомобіля «Фольцваген LT35TDI», житель Ковеля, при зустрічному роз’їзді скоїв наїзд на 13-річну велосипедистку, місцеву жительку. За попередніми даними, дівчина раптово перед автомобілем повернула кермо велосипеда та почала переїжджати дорогу і зіткнулася із вищевказаним автомобілем. У результаті ДТП неповнолітня отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у Рожищенську центральну районну лікарню.

О 04:20 в місті Ковель 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля загинув на місці пригоди. 38-річний ковельчанин, пасажир автомобіля, отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

Ще одна автопригода зафіксована у місті Ковель. О 8:00 невідомий водій, особа якого встановлюється, керуючи автомобілем "Тойота Корола", скоїв зіткнення з 53-річним велосипедистом, після чого залишив автомобіль та зник із місця ДТП. Внаслідок аварії велосипедист загинув на місці пригоди. Автомобіль доставлено на арештмайданчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фолиньпост. Звучить однаково тупо.
Відповісти