Бійців «Світязя» посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. ФОТО

Бійців «Світязя» посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. ФОТО
Родини п’ятьох загиблих правоохоронців Волині отримали орден «За мужність» ІІІ ступеня. У пам’ять про безстрашних героїв у День пам’яті та примирення і у День Перемоги на малих батьківщинах загиблих міліціонерів відкрили меморіальні дошки. Їх імена та незабутній подвиг в ім’я Батьківщини увіковічнені в гранітному камені.

Інформує УМВС України у Волинській області.

В урочистому відкритті взяли участь рідні та близькі загиблих, керівництво УМВС України у Волинській області, представники органів місцевої влади, духовенство, земляки, друзі та бойові побратими.

Указом Президента України орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) присвоєно командирові взводу №2 лейтенанту міліції Максимові Ляшуку; фельдшеру медичного пункту рядовому міліції Олександрові Сивому; міліціонеру взводу №1 рядовому міліції Сергієві Помінкевичу; міліціонерові взводу №1 сержанту міліції Вікторові Шолусі; міліціонерові взводу №2 рядовому міліції Олександрові Сацюку. Державні нагороди головний міліціонер області вручив рідним правоохоронців.

У спогадах побратимів загиблі Герої назавжди залишаться воїнами світла. Пам'ять колег, поранена жахіттями війни, виразно закарбувала образ кожного, кому судилося принести найвищу жертву за Україну, за мир та незалежність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очищайте коменти від сепаратизму
Відповісти
Кононовичів раз і назавжди очистити від їхніх голів і таких коментів поменшає суттєво.
Відповісти
Трека закинчуваты войну. Не треба геройив. Нехай живуть . и на сходи живуть.
Не потрибни нэбижчыкы
Відповісти
тролю ти що забув де твій міст. ану худко ховайся
Відповісти
на выдкриття стели з ымям загиблого іщука в підгайцях не запросили матір марію. голова обхажує вдову героя которого перед поїздкою на війну сам обізвав і вигнав з кабінету. тепер топчеться брудними черевиками по його світлій памяті.а з матері робить дурну разом з невдячною вдовою. А ще купив собі орден за те, що
Відповісти
Які ж Ви далекі, і не сохнуть пальці після того, що написали?! Соромно писати те про що не відаєте..."невдячна вдова"? невдячна кому? Вам?
Відповісти
ганьба на цілий світ! той, хто ревно служив Януковичу, чинив спротив майданівцям і возив буси на антимайдан, хто нагинав Крупу за партію регіонів і погрожував учителям ,отримав орден чи купив у влади .
Відповісти
смерть справжніх патріотів відкриває дорогу до влади таким негодяям, які маскуються всякими стелами і памятниками. Хай скаже пан Семенюк, скільки він книжок за своє життя прочитав і скільки горілки випив.
Відповісти
Хіба в Підгайцях розумних людей нема чи всім язики відсохли, що мовчки терплять таку ганьбу. А скоро мабуть вибори.
Відповісти
геноцид твориться руками бувших і настоящих .Мафія !!
Відповісти
ганьба Базяровы як казав шевченко Село неначе погоріло, неначе люди подуріли...
Відповісти
слава героям, слава спражнім патріотам і вічна память загинувшим Хай згинуть вороги , як роса на сонці, такі, як базяр.
Відповісти
мені вас жаль, яка низість , адже люди загинули, а вам ще путіна мало ? Знищили ваш край, а ви ганьбите героїв, які віддали життя за Батьківщину.
Відповісти
Таку собі невдячну вдову теж ніхто не запрошував. Про відкриття дошки дізналася від іншої вдови! А саме запрошення не знаю хто приніс і вручив якраз матері, поскільки невдячної вдови не було вдома. Я так розумію, що комент писала людина не усвідомлена до кінця в ситуації. Бо якби ви жили по сусідству з родиною Іщуків, то прекрасно б чули, якими хорошими словами покриває згорьована мати свою невістку, за те , що та їй пенсію виробила, пільги виробила і хотіла допомогти приватизувати будинок, з документами на який жодна влада і волонтери не можуть допомогти...
Відповісти
Останні новини
Бійців «Світязя» посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. ФОТО
09 травень, 2015, 16:27