Прокуратура і бізнес скинулися на радіостанції для волинських бійців. ФОТО

Прокуратура і бізнес скинулися на радіостанції для волинських бійців. ФОТО
Розвідники військової частини В0259 із Волині задоволені трьома модифікованими цифровими радіостанціями, які їм придбали в прокуратурі Волинської області.

За словами прес-секретаря прокуратури Волинської області Наталки Мурахевич, працівники прокуратури Волині, перерахувавши свій одноденний заробіток за квітень 2015 року, зібрали майже 80 тисяч гривень для надання допомоги військовослужбовцям розвідувальної роти військової частини В0259. Хлопці на початку травня вирушили в зону АТО.

«За ці кошти для розвідників було закуплено три модифікованих цифрових ранцевих радіостанції, які дозволяють здійснювати зв'язок захищеним цифровим каналом, що значно полегшує бійцям виконання бойових завдань», - каже Мурахевич.

Наразі обладнання уже передано військовим і використовується ними за призначенням.

Однак, лишалося відкритим питання темінової передоплати виробнику радіостанцій. Допомогли військовим у благодійному фонді «Волинь-2014».

Фонд хутко переказав на ці потреби 10 тис грн. Виконавчий директор фонду Володимир Кривович розповів, що вони не вперше допомагають бійцям частини В0259. «Загалом для цієї військової частини ми вже зібрали за свою роботу більше одного мільйону гривень», - додав він.

Волинські розвідники радіостанціями задоволені. «Звісно, що вони нам дуже потрібні. Адже дозволяють здійснювати зв'язок захищеним цифровим каналом на серйозну відстань і значно кращі від радянських аналогів», - розповів боєць підрозділу Андрій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто заплатив за радіостанції? Якщо приватний підприємець - це зловживання прокурорів владою, корупційні діяння!
Відповісти
Останні новини
Прокуратура і бізнес скинулися на радіостанції для волинських бійців. ФОТО
15 травень, 2015, 15:50