У Луцьку журналісти збирали кошти для своїх колег в АТО.ФОТО

У Луцьку журналісти збирали кошти для своїх колег в АТО.ФОТО
Журналісти влаштували аукціон, де продавали hand-made речі, які зробили самі.

04 червня в приміщенні будинку культури міста Луцька з нагоди Дня журналіста провели благодійний аукціон, на якому продавали ляльки-мотанки, вироби з бісеру, вишиті серветки та рушники, картини,солодощі зроблені руками луцьких журналістів. Виручені кошти підуть на потреби журналістів, які зараз перебувають в АТО. За словами організатора аукціону Богдани Стельмах першим озвучив таку ідею журналіст Мирослав Ватащук.

«Я особисто вражена тим, які гарні речі роблять наші журналісти», -говорить Богдана.

До благодійного аукціону долучилась і журналістка ВолиньPost Оксана Должко, наприклад, ляльку-мотанку від Оксани Должко було продано за 350 гривень.

Загалом на аукціоні було зібрано кошти в сумі 7755 гривень, проте були речі, які коштували більше тисячі гривень, наприклад, вишита картина надана прес-службою СБУ у Волинській області, або ж спецлоти - підписи «ворогів журналістів»:Захарченка, Азарова, Януковича. Тому за ці лоти можна буде поторгуватись на інтернет-аукціоні у соцмережі facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що презентувала на потреби АТО скупа руда лисиця з журналу "Лісовий вісник"? Чи вона просто прийшла "попрісутствовать"? На третьому фото в останньому ряду під портретом. Аферистка!
Відповісти