Директор КП «Ласка» відмовилась повертати 400 тисяч гривень

Директор КП «Ласка» відмовилась повертати 400 тисяч гривень
Бетонна огорожа повинна бути не так для собак, як для звукоізоляції собачого гавкоту, який надокучає мешканцям сусідніх будинків.

Про це повідомила директор комунального підприємства «Ласка» Богдана Наварчук 22 червня на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Раніше, а саме 18 червня, вже розглядали це питання на засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Один з депутатів запропонував забрати ці кошти на більш корисніші цілі.

Тоді, запрошений експерт Вероніка Федосова-Цибульська запевнила, що в розміщенні притулку є порушення, адже воно розташоване між житловими будинками з відстанню менше, аніж 300 метрів. Тому люди постійно жаліються на гавкіт, який стоїть 24 години на добу.

Натомість, Богдана Наварчук запевнила, що 500 тисяч гривень (з них 100 тисяч на підстанції), які були виділені з бюджету міста Луцька, вже витрачено на матеріали, тому повернути їх неможливо.

«Ми викупили підстанцію в приватної особи, та й матеріали на бетонний паркан вже закуплено, тобто гроші вже витрачені", - мовила Богдана Наварчук.

За словами директора КП «Ласка», бетонний паркан буде з шумоізолюючою пластиною, яка і вирішить проблему собачого гавкоту, на який жаліються люди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи не простіше розглянути питання про перенесення цього "підприємства" подалі від людських осель з дотриманням усіх санітарних норм і вимог? Складається враження, що собакам надається значно більше уваги, співчуття і коштів, аніж людям! Можна лише поспівчувати мешканцям, які мають таке сусідство.
Відповісти
а звук угору не піде, тільки стіни поглинуть?
Відповісти
відмовились повертати кошти БО ЇХ УЖЕ НЕМАААААААААА!!!
Відповісти
Останні новини
Директор КП «Ласка» відмовилась повертати 400 тисяч гривень
22 червень, 2015, 12:08