У Луцьку на День молоді пропагуватимуть фізичну культуру

У Луцьку на День молоді пропагуватимуть фізичну культуру
На День молоді у Луцьку відбудеться фестиваль «Молодь – за здоровий спосіб життя», присвячений Олімпійському дню та Дню молоді.

23 червня в прес-клубі Луцької міської ради відбулась прес-конференція, на якій розповіли про програму фестивалю «Молодь – за здоровий спосіб життя».

Захід організовується комітетом по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради за підтримки партнерів.

Програма фестивалю буде складатись з трьох частин: спортивної; фізкультурно-оздоровчої та культурно-просвітницької і ярмарки громадських організацій.

В першій частині фестивалю відбудуться змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка» та кубок України зі спортивної ходьби.

«Популяризація цього виду спорту дуже впливає на людей», - каже головний суддя змагань «Луцька десятка», суддя національної категорії, Заслужений тренер України Володимир Яловик.

На другому етапі фестивалю відбудуться забіги на різні дистанції серед усіх охочих та забави спортивного характеру. Також заплановано змагання з баскетболу серед молоді.

«Усі учасники забігів отримають сертифікати за участь у змаганні і їх нагородять призами», - додав голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

На третьому етапі фестивалю відбудеться презентація діяльності найактивніших громадських організацій, розіграш призів та патріотична розважальна програма.

«Ми запланували також і до Дня конституції проведення концертної програми із залученням талановитих діджеїв і інших учасників. В основному будемо акцентувати увагу на патріотичному виконанні », -сказав начальник відділу сім’ї та молоді Олексій Веремійчик.

Як кажуть організатори, метою проведення цього фестивалю є популяризація до регулярних занять оздоровчою фізичною культурою. Також в рамках заходу будуть збирати кошти на потреби учасників АТО.

На згадку про захід буде проведено спортивну лотерею, перед кожним заходом учасники заповнять картки, секретар здасть їх в суддівську колегію і ці картки розіграють в лотереї, де власників виграшних карток нагородять спортивними сувенірами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за веремийчика ткачук та ни не рассчитался.зачем это __мы просували Это .
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на День молоді пропагуватимуть фізичну культуру
23 червень, 2015, 15:11