Мирний протест у Вірменії: танці, музика, діти, солодощі. ФОТО

Мирний протест у Вірменії: танці, музика, діти, солодощі. ФОТО
З 19 червня у Єревані почався мирний мітинг проти підвищення тарифів на електроенергію. Люди кажуть, що нові ціни "з'їдять" більшу частину середньої зарплати.

Протести почалися у столиці Вірменії, Єревані. Згодом й у інших містах люди вийшли на вулиці з тією ж вимогою. Наразі протестують 5 міст країни, про це пише 24 канал.

Нагадаємо, 23 червня вранці мітингувальників у Єревані із застосуванням водометів розігнала поліція. Після цього інциденту кількість протестуючих збільшилась

Наразі протест проходить мирно. Люди співають національні пісні, танцюють. Мітингувальники беруть із собою маленьких дітей.

Фото з соцмереж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Десь я це вже бачив. Здається, в 2004 році та 2013. З цього все починається. "Царь прикажет-дураки найдутся"
Відповісти
Принцип коли "царь прикажет...", Стпепа, це для невиліковних дебілів .., а цей супротив у Вірменії, насправді, це останній шанс для Вірменської влади зберегти внутрішню мораль, честь і совість, не кажучи вже про збереження власного обличчя, яке поки що повністю у власному лайні ...!
Відповісти
Да пусть им щанс! Не добил землетрус, так сами исчезнут. Единственная диаспора армян в мире живет в Таганроге. Рыжие и голубоглазые. А полукровки пусть сами себя уничтожают!
Нам на радость. АллаАкбар!
Відповісти
Армения православная страна. Христианство приняли на 600(шестьсот) лет раньше Киевской Руси.
Відповісти
Нуркумани куеви
Відповісти
Вату у власних мізках бажано інколи перезавантажувати ...
Відповісти
Да пусть армения развалится! Кати после революции 1917 были: 1-евреи (как и у нас жидва), грузины(менгрелы) и всякая нечисть из тех мест. И на третьем месте - армяне. На хер они нам нужны. Не фиг с Турцией ссориться.
Відповісти
У меня дежавю ...
Где то я это уже увидел. И это где то в полной жо...е!
Відповісти
не підведіть, нам не так одиноко буде відчувати себе ідіотами, які зруйнували власну країну. А так і ви станете еуропейцями і відчуєте всі переваги свободи)))
Відповісти
Ми не одни " мирно протестували" руйнуючи все,що було на шляху. "Мирно" розвалили все,що можна було. Тепер маемо таки тарифи,що вирменам ще далеко. Настала пора мовчання ягнят
Відповісти
не все так однозначно- Отчего-то на память приходит мой сосед. Бывший советский полковник, бывший секретарь парторганизации военного училища, бывший активист «Руха», бывший сторонник Ющенко и бывший поклонник «революции национального достоинства». Теперь он на чём свет клянёт Порошенко. Его опять обманули. Его опять кинули. В последнее время он всё чаще с ностальгией начал вспоминать советские времена, когда у него было огромная зарплата и ничтожно низкая квартплата. Я с ним не спорю. Напротив, я его утешаю. С наивным видом я пересказываю о том, что недавно пообещал президент Порошенко и о чём заявил премьер Яценюк. Грешен. Мне доставляет искреннее удовольствие видеть дикий ужас в глазах пожилого мужчины. Он не понимает, что я шучу, пересказывая сказки новых властей о скором превращении Украины в процветающую европейскую державу.
Відповісти
Останні новини
Мирний протест у Вірменії: танці, музика, діти, солодощі. ФОТО
26 червень, 2015, 21:00