За антиукраїнські заклики в соцмережах жительці Волині загрожує кримінальна відповідальність

За антиукраїнські заклики в соцмережах жительці Волині загрожує кримінальна відповідальність
На Волині буде притягнуто до кримінальної відповідальності мешканку області, яка на своїй сторінці у соціальній мережі активно закликала до підтримки терористів, зміни меж території України і створення так званої «Новоросії».

Повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Волинянка поширювала в мережі Інтернет тенденційні відеоролики, матеріали із відвертою антиукраїнською пропагандою.

Ці матеріали в рамках кримінального провадження пройшли перевірку в Українському науково-дослідному інституті спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України. За висновком фахівців, їхній зміст суперечить низці конституційних положень.

Жінці інкримінується вчинення злочинів за ч.2 ст.109, ч. 1 ст.110 Кримінального кодексу України. Їй повідомлено про підозру.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посадить
Відповісти
снимать - вдруг да понравится)))
Відповісти
Хто вона? Прізвище та адреса? і не треба буде судити.
Відповісти
Ну хто так пише статті? Де фото доказ сторінки тіїї негідниці???
Відповісти
Людина має власну точку зору. Виходючи з цієй логики траба посадити власника цього сайту, де дуже багато закликів проти Конституції України, а модератори їх не відаляють, значить погоджуються з ними.
Відповісти
Взагалі то в нас є свобода слова + в нас є в законодавстві стаття за розповсюдження матеріалів проти України (влади, території і тд..)
Відповісти
Степанку, ти напевно дорослий хлопчик, то мав би розуміти у чому різниця між власною точкою зору і антидержавною діяльністю
Відповісти
дурепу-в буцигарні wi-fi немає :)
Відповісти
це ж проти Неньки! Та хунта не вічна...
Відповісти
Євроволиняки де ж свобода слова в Україні? Ми що всі барани?
Відповісти
Ії ім'я Кургузова Валентина проживає на вул Грушевського .Ії коменти можна почитати на сторінці Світлани Полячек за 15 червня.Тварина глумиться над пам'ятю загиблих героїв.Почитайте це просто шок!!
Відповісти
підтримати хлопців а прокурорам з незрозумилоі держави які провокують ненависть та уперто доказують що майдана не було а те що прокурори з народом це брехня.ці перевертні намагаются скривдити ще півтори тисячи бійців з 51і бригади та посіяти безлад у суспільстві заради своіх зірочок
Відповісти
А що треба зробити зі мною тоді, якщо я став заложником непердбачуваних інформаційних змін на сайті СМТ Голоби : www.golobi.info ?
Раніше я був адміном, проте зараз став лише одним з зареєстрованих , а а сайті зьявились посилання на відео з Ютуба про 10 міфів про Україну (500 секунд російської версії історичного погляду на Західну Україну та її діячів)...
І я навіть технічно не в стані це прокоментувати на сайті, хоча спробую це зробити через листування.. Але ж я не можу цього всім пояснювати.. До тогож чимало історичних фактів про Львів, наприклад(його національний склад у відсотках на початку минулого століття) видається правдивим.. Або про кількість наставників, духівників та авторитетів, на яких грунтувався опрі, його ідейна складова.. Єдиний оптимальний висновок, який я особисто з цього зробив-це реально існуюча ніша по культурному, ідейному, життєвому наповненню самого цього руху та навіть його провідників згідно того, що дійсно відбувається в світі й особливо враховуючі пророцтва білійні.. Перебуваючи на Волині я це особисто збагнув і остаточно переконався, коли відвідував євромайдан у Луцьку та потім Майдан у Київі і те що бачу і чую зараз...-роботи не початий край!
З повагою Поровай Григорій..
Відповісти
Коли я був у пресцентрі КМДА одразу після Майдану, то піднімаючись у апартаменти на другому поверсі за депутатськими кріслами, бачив як понищили електронну систему голосування, який бардак був у зайнятих кімнатах за круглим столом(коридор праворуч) та як щодня ногами проламували гіпсокартон ногами задля забавки, а робочі приходили щоранку складати нову смєту.. У той час, як Роман Шухевич радив не розбивати зайвої шибки, якщо у тому немає потреби.. Який контраст..! (( А чому? А все тому, що радікалізм революції, її поспіх (часто-густо невиправданий)привабив до себе чимало дуже різмаїтих людей, різного миробачення, виховання.. і навіть різмаїті філосіфії з антисеммитським та антихристиянським нахилом (особисто чув від двох провідників ВЕДизму у ще не згорівшому дому профспілок (принесли нещодавно написану книгу для розповсюдження)
Натхненні ідеєю революційних змін та відновлення справедливості, люди різного гатунку як метелики на світло згуртувались у одну зграю у різних будинках, але організовували їх цілком свідомі люди та не всіх можна було виховувати, первоспітати, дати ради-була дуже велика потреба у людях... Багато хто, не маючи духовного стержня підпадав під будь-які філософські вчення і навіть відверто антихристиянські.. Згадуючи дім профспілок, згадую і пророцтво про них, що у мить історії наприкінці світу люди будуть звьязуватися у снопи-організації, проте не будуть готові зустріти Господа і Спасителя Христа з анголами і славою великою..та просто сгорять як солома.. Так воно прообразно й сталося з будинком Профспілок..на жаль чи нам на приклад.. Окрім того, якщо вже йти по слідам правди, то не численністю, але Духом Божим.. Але на жаль з часів Майдану під час військових дій цього не враховували, посилаючи масу живих людей у мясорубку непродумано з тим самим радікальним поспіхом на превеликий жаль...коли люди потрапляли у котли, під ніщівні бомбардування незалежно від кількості офіцерського чи генеральського складу, чи кількості військових з вищою освітою... Той, хто поспішає-той понесе втрати-написано у Притчах Соломону Вітхого Заповіту. (Торопливый терпит лишения)Не можливо не повисмикувати інші стебла доброго пшениці, якщо почати прополювати поспіхом тих, хто видається, або є поганим.. Неможливо було не прийти у конфлікт з Росією, намагаючись якнайшвидше позбутись режиму Януковича, який розцвів саме на тлі нашого українскього суспільства, коріння якого тісно переплетені і з Росією і з розвинутою корупцією і з світобаченням радянскього союзу у мислені багатьох мешканців України.. Ми ж таким чином самих себе висмикувати збирались подібно до ампутації самим собі певного органу чи частини тіла, або подібно до спроби Барона Мюнхаузена витягнути самих себе за волосся з болота корупції, зловживань службовим становищем, системних негараздів на фоні бездуховності, казнокрадства, законодишлого шляху розвитку держави з укліном на олігархію та дикий ринок всього на світі...
З найкращими побажаннями Поровай Григорій (fb)
Відповісти
Гнать этих путан в Новороссию к сепарам...
Відповісти
думай головою в який ти країні і хто при владі.
Відповісти
Шановні ви порушили закон україни про захист особистих данних, адреса дівчини...Треба писати заяву на вас і в сусідню камеру з тою дівчиною.
Відповісти
Останні новини
За антиукраїнські заклики в соцмережах жительці Волині загрожує кримінальна відповідальність
01 липень, 2015, 16:14