Жителі Волині перекрили дорогу, протестуючи проти перевізника

Жителі Волині перекрили дорогу, протестуючи проти перевізника
Жителі села Жовтневого Володимир-Волинського району перекрили дорогу з вимогою розірвати договір на перевезення пасажирів із перевізником Марією Проскурою.

Невдоволення селян викликав факт повернення перевізника Марії Проскури на маршрут, ‒ пише Вголос.

На цього перевізника постійно скаржилися за недобросовісне перевезення пасажирів. З квітня 2015 року до чергового конкурсу перевезення за цим маршрутом почав здійснювати підприємець Павловський. Але тендер у Волинській ОДА на перевезення пасажирів виграв не він, а знову ж Марія Проскура. Такий поворот подій не задовольнив селян, і вони перекрили дорогу з вимогами розірвати договір з Марією Проскурою і провести новий тендер.

Щоб владнати ситуацію, із Жовтневого до департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА вирушила делегація з представників сільської громади та місцевої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, нарещті доходить!...Ця товста лінива і корумпована баба нехай лушпайки на базарі продає!...
Відповісти
Яке свідоме моє село! Горджусь!
Відповісти
Блін якби ж так всюди...чому це вирішує якийсь м"дак з пачкою хабаря в кармані, а не люди які цим маршрутом їздять? Тому мудаку всерівно нас*ати які ті автобучи чи недоламки...у ньогож власне авто. Селяни ви УКРАЇНЦІ, з Вас треба брати приклад!
Відповісти
молодці
Відповісти
Молодці. Гроші за квитки при проїзді в автобусах платимо чималі. Тож маємо право вимагати. А то понабирають маршрутів, а потім комбінують. То їде той автобус , то вже не їде. Рейс Луцьк - Берестечко через Сенкевичівку не знаю кому належить, але автобус то ходить , то не ходить. Нововолинськ - Ниви Губинські - день є , тиждень нема, а шофер потім плаче , що людей нема. А от перевізник Що обслуговує рейс Луцьк - Жабче - молодець. Автобус їздить систематично , рейси передбачені щодня. Молодці!
Відповісти
Останні новини
Жителі Волині перекрили дорогу, протестуючи проти перевізника
16 липень, 2015, 17:25