З'явилося відео наслідків буревію у Шацькому районі. ФОТО. ВІДЕО

З'явилося відео наслідків буревію у Шацькому районі. ФОТО. ВІДЕО
У ніч з 18-го на 19-те липня чимало завдала шкоди в Шацькому районі стихія, зокрема в районному центрі та в навколишніх населених пунктах району: селище Шацьк (частково), села Світязь, пансіонат «Шацькі озера», Плоске та Пехи.

Про це інформує БУГ.

В результаті сильного дощу та шквального вітру пошкоджені лінії електропередач, тому виникли проблеми з електропостачанням, а також розкриті будівлі, на узбіччях доріг повалені дерева.

Буревій завдав шкоди як приватним господарствам, базам відпочинку так і державним установам, в тому числі і приміщенням райдержадміністрації та районної ради.

Під поривом великого вітру розкрило покрівлю адмінприміщення. Завдяки оперативній роботі відповідних служб району пройшли ремонтні роботи і дах вже перекритий, – повідомили у Шацькій РДА.

У селі Світязь біля турбази «Незабудка» від падіння дерев на наметове містечко (приблизно понад 50 штук дерев) семеро відпочивальників отримали травми різного ступеня важкості, одну людину з травмами середньої важкості госпіталізовано до лікарні.

У районі створена комісія і підраховуються збитки, завдані ураганом.

Керівники району застерігають туристів, які планують відпочивати на Шацьких озерах, слідкувати за прогнозом погоди, в грозові дні рекомендують краще залишитися в домівках, для того, щоб уникнути травматизму від погодніх умов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба природу злити
Відповісти
Останні новини
З'явилося відео наслідків буревію у Шацькому районі. ФОТО. ВІДЕО
21 липень, 2015, 11:39