У двох луцьких навчальних закладах проведуть гендерний аудит

У двох луцьких навчальних закладах проведуть гендерний аудит
Вперше у Луцькому педагогічному коледжі та Луцькому національному технічному університеті буде проведено ґендерний аудит.

Головна мета, яку переслідують Центри ґендерної освіти при навчальних закладах, – привернення уваги до проблеми рівних можливостей студентів і працівників обох статей, до їх можливостей повною мірою реалізувати свій інтелектуальний і творчий потенціал, повідомляє Волинський прес-клуб.

Ґендерний аудит триватиме з 1 липня по 31 жовтня 2015 року. Він відбуватиметься в рамках проекту «Ґендерний мейнстримінг у вищих навчальних закладах України», який фінансується з гранту Посольства Фінляндії в Україні за програмою Фінського фонду місцевого співробітництва 2015.

Процедура ґендерного аудиту відбудеться в 15 навчальних закладах із шести регіонів України, які входять до Всеукраїнської мережі осередків ґендерної освіти. Виконавці проекту очікують, що поширення практики проведення ґендерного аудиту приверне увагу до питання ґендерної рівності у вищих навчених закладах і буде мотивувати адміністрацію до реалізації політики рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, яка дозволяє повноцінно самореалізовуватися кожній особистості, незалежно від статі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гендер, ВНЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний бред.
Відповісти
хочуть щоб жінок на сході в АТО нарівні вбивали з чоловіками в армії. А у студентів мозгів нема. хм би випити ......., питань задавати не будуть
Відповісти