Чому звільнився керівник Звірівського лісництва

Чому звільнився керівник Звірівського лісництва
За згодою сторін директор ДП «Мисливське господарство «Звірівське» Ярема Байда покидає своє робоче місце. Його заяву вже задовольнили.

Коментуючи ситуацію, він каже, що іде з роботи, адже не витримує психологічного тиску, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Я написав заяву на розірвання контракту за згодою сторін. Заяву задовольнили і є відповідний наказ. Зараз я повинен провести передачу справи», - розповів Ярема Байда.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини він пояснює, що прийняв для себе таке рішення, мовляв, не витримує психологічного тиску.

«Мене вже втомили ці всі конфліктні ситуації, які тут виникають, ті безпідставні доноси на мене, постійні походеньки по судах. Я три роки тому переніс інсульт і відчуваю, що скоро тут впаду, не витримую психологічного тиску, а це нікому непотрібно», - розповідає Ярема Байда.

Нагадаємо, попереднім керівником був Андрій Шпорук. Його призначили на посаду виконувача обов’язків директора Звірівського лісництва ще у 2008 році. Втім, у жовтні 2014-го року звільнили за відчуження земельної ділянки на власну користь з активів Звірівського та невиконання службових обов’язків.

Він вирішив відстояти свою правоту завдяки Феміди. Та закон не став на його бік, і Андрій Шпорук програв у апеляційному суді області

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.