Чому на Волині не можуть погасити торфовища. ВІДЕО

Чому на Волині не можуть погасити торфовища. ВІДЕО
У Камінь-Каширському районі на Волині горять сотні гектарів торф’яників.

Люди кажуть, що це триває вже не перший місяць. На городах пропадає сільськогосподарська продукція. Вогонь підходить до села Видерта, повідомляє Громадське ТБ.

Аби локалізувати займання, люди цілодобово чергують на торфовищі. Вони повиривали рови і заливають поверхню водою, щоб вітер не перекидав вогонь на нові площі.

З пожежної техніки на місці події ми застали лише два помпові насоси, якими орудували самі селяни, камінь-каширських надзвичайників, камаз з водою і пожежний автомобіль, що є в на балансі сільської ради ще з «колгоспних» часів.

За номером 101 нам повідомили, що на місці події працюють 7 пожежних підрядів. І рятувальники і люди бідкаються, що не вистачає води. Меліоративні канали на полях, що, до слова, розпайовані між селянами, позаростали і загатилися. Люди кажуть, що сподіваються тільки на дощ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно безпорадна влада особливо на обласному рівні. Їм не до пожеж, швиденько (бо часу залишились не багато) набивають кишені на природних ресурсах Волині і розпродаючі керівні посади. Але добрі люди все фіксують і відповідати все одно прийдеться отим Гунчикам та Кошарукам! Тільки треба трохи зачекати..
Відповісти
Останні новини
Чому на Волині не можуть погасити торфовища. ВІДЕО
14 серпень, 2015, 08:57