Сучасне місце відпочинку «CITY PARK» запрошує на відкриття! ФОТО

Сучасне місце відпочинку «CITY PARK»  запрошує на відкриття! ФОТО
22 серпня о 15:00, за адресою пр. Волі, 49а – урочисте відкриття соціального проекту «СІТY PARK», автором, а також спонсором проекту є бізнесмен з Луцька – Андрій Покровський.

Соціальний проект «CITY PARK» включає:

1. СКЕЙТ ПАРК - для безкоштовного відвідування;

2. СТОЛИКИ ДЛЯ ШАХІВ – для інтелектуального відпочинку;

3. ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК - для маленьких лучан.

Команда «СITY PARK’y» на чолі з Андрієм Покровським, запрошує усіх лучан на відкриття!




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думав т о буде за гроші!!! а то безкоштовно???? Круто, сподіваюсь його не знищать, шкода зусиль людей!
Відповісти
на столиках для шахыв будуть бухати мысцевы гопники
Відповісти
я хочу щоб сапалаївка не смерділа, і качки не жили в собачих будках
Відповісти
Я не можу зникнути, бо я вже - вічний:-D
Відповісти
Тіко справжні смакувальники міських ароматів цінують ориґінальні запахи водойми...
Відповісти
то зроби сам, або проспонсоруй.
Відповісти
Приємно, що є ще такі бізнесмени які вкладають свої інвестиції у рідне місто)))
Відповісти
неможу сказати скльки грошей там відмито і чи відмито, але можу сказати велике дякую людям які затіяли цей проект. хожу там майже щодня. там граються мої діти, грає в шахи мій свекор. це прекрасне місце для відпочинку. доречи майданчик для скейтерів та ролерів просто супер! хлопці витворяють такі кульбіти що страшно.і здається по місту більше немає таких майданчиків та щей вільнодоступних! тому, дякую!
Відповісти
Насправді це просто прекрасне місце. Живу поруч, тому можу порівняти, що було і що стало. Дійсно нині це прекрасне місце для активного і не тільки активного відпочинку. Головне щоб самі відвідувачі не захламляли це місце окурками і різним непотрібом. Нам подарували гарну можливість проводити свій відпочинок з європейськими умовами. Тому давайте берегти ті місця де наші діти зможуть проводити свій час.
Відповісти
Не знаю що то за Андрій Покровський, але щеб десяток таких Покровських то б Луцьк набагато гарніше виглядав)
Відповісти
І дійсно не чув за Покровського, але дуже добрі речі робить і в таких маштабах, можливо не просто так але в Луцьку купа заможних які в місто ні копійочки не вкладають!
Відповісти
Дійсно супер ,а такі депутати як осіпов сівак поліщук весь час заважають таким людям робити такі гарні речі особливо пану Покровському ,тому що дуже їм хочеться бабок зрубити з Андрія.
Відповісти
Свято то яке!!!!! А куди дивляться всі правоохоронні та контролюючі органи на сумнівне отримання вказаної земельної ділянки, незаконну забудову водоохоронної зони річки Сапалаївка, самовільне зайняття земельної ділянки, порушення санітарних норм та ін., чи це вже стало нормою у Луцьку ?
Відповісти
Мені здається що ти держслужбовець - бухарь, якого батьки всадили на роботу в податкову/суд/виконавчу службу, але по суті - ти там нічого не вирішуєш, і взяток (яких так хочеться щоб тобі давали) тобі не дають. З цього ти бісишся, і зриваєшся на дружині та близьких. У вільний від роботи час, ти п*єш пиво із колегами по роботі, і ваш улюблений жарт - "Все повинно бути згідно чинного законодавства". Після цих слів, ви в голові прокручуєте схеми, у яких вас заставляє брати участь вищестояще керівництво (але по суті, відкатами з вами не діляться) і починаєте бидлосміятися.
Відповісти
Андрюхе респект

Відповісти
краще було б щоб там був смітник як раніше ? Людина вкладає в розвиток міста, при цьому робить це по - європейськи. І вкладає не під вибори а постійно на протязі багатьох років. Якщо людина зуміла заробити гроші сьогодні а потім їх частину ще й інвестувати у місто - респект і уважуха
Відповісти
Слухай уважно миколо-мені здається, шо йшов би ти у дупу зі своїми нормами, які придумала для того, щоб по-більше грошей зрубити ... Хай краащк, там буде гарний парк в якому граються діти, молодь займається спортом, дядьки грають в шахи, а людям просто зочеться там пройтися і відчути себе людиною...А дебільні норми хай залишаються в минулому, всім на них накласти,там раніше били по голові і забирали телефони, а ше голий дядьк збоченець в плащі показував пісюн з-за хащів, зате все було по нормам...
Відповісти
Чого не має інформації про новий пам'ятник Кузьмі Скрябіну?! 13-го нове відкриття, а ше досі тишина...Скульптуреса, Ірина Дацюк, дала слово що зробить його, і ніякої інформації по цьому не має! Якщо пообіцяла, треба дотримувати слово!!!!
Відповісти
Останні новини
Сучасне місце відпочинку «CITY PARK» запрошує на відкриття! ФОТО
18 серпень, 2015, 09:00