Мартинюк розповів, як добре від співпраці комуністів і Партії регіонів

Мартинюк розповів, як добре від співпраці комуністів і Партії регіонів
Віце-спікер Верховної Ради, комуніст Адам Мартинюк заявив, що з того часу, коли Комуністична партія України почала з деяких питань співпрацювати з владою, в Україні покращилися соціально-економічні показники.

Про це він сказав в програмі «У кабінетах» на «5 каналі», пише ZN.UA.

Мартинюк зазначив, що вже сьогодні опоненти поширюють на території виборчого округу на Волині листівки, в яких говориться, що його не потрібно знову обирати народним депутатом, оскільки «він є стабільним союзником Партії регіонів і несе відповідальність за погіршення життя в Україні за останні роки».

За словами Мартинюка, всі ці звинувачення не відповідають дійсності. Він зазначив, що з того часу, коли КПУ почала з деяких питань співпрацювати з владою, в Україні покращилися соціально-економічні показники.

Окрім того, Мартинюк зазначив, що буде обиратися на парламентських виборах у мажоритарному окрузі.

Раніше у ЗМІ з’являлося припущення, що після скандального голосування за мовний закон 3 липня Мартинюк не ризикне балотуватися по мажоритарному окрузі. Нагадаємо, саме Мартнюк поставив законопроект на голосування і сам проголосував за нього.

«Джерела припускають, що розплатою з Мартинюком будуть гарантії збереження за ним нинішньої посади після виборів та допомога в обранні до наступного парламент. Сам перший віце-спікер, у якого латентний конфлікт з Петром Симоненком, до останнього збирався балотуватися за округом у Волинській області. Але тепер, провівши мовний закон, Мартинюк зрізав свої шанси - тому не слід дивуватися, якщо ми його побачимо у прохідному списку», - писав журналіст Української правди Сергій Лещенко.

Проте 7 липня на 5 каналі Мартинюк запевнив, що не передумав «штурмувати» мажоритарку


«Я піду в комуністичному списку, але по виборчому округу», - зазначив Мартинюк.

За попередніми даними перший віце-спікер планує балотуватися в мажоритарному окрузі на території Волинської області. Це буде округ з центром у смт Маневичі, куди входить і Любешівський район. Саме у цьому районі – у селі Ветли – народився Мартинюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартинюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волині соромно за МАртинюка!!
Відповісти
таку нечисть треба викорінювати з нашого краю!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Мадам Иванович прекрастно справился со своей работой, Таменко сам подал в отставку, ненада было больших усилий,а остальное все как было раньше, а Томенко ку-ку.
Відповісти
Мартынюк нашол способ как кинуть Томенка.
Відповісти
Та шо там казать. Перегрівся шановний депутат на спекотливому сонці, а вік то його вже ого-го, не двадцять років.Ой перегрівся! Лікаря для нього і то негайно, і то самого найкращого і найдорожчого!!!
Жара ж ці дні стоїть нестерпна. От і морозить шановний дерутат всілякі небилиці, видає бажане марево за дійсне
Відповісти
Наша падлюка.
Відповісти
Треба було виплодитись ІУДІ в такому чудовому краі,як Волинь?!
Цей КАР*ЄРИСТ і ЗАПРОДАНЕЦЬ - ЗРАДИВ свого колегу Литвина(не менш хитрого та продажного),РОЗВІВ,ЯК КОТЯТ,не тільки його, ВзРаду,а й Україну!!! ЦЕ ВЕЛИКА ГАНЬБА не тільки села Ветли,не тільки Волині,а й ВСЄЇ УКРАЇНИ!!! Невже ВОЛИНЯНИ ДАДУТЬ ХОЧА б ОДИН ГОЛОС??? ЖОДНОГО ГОЛОСУ ВОЛИНСЬКОМУ ІУДІ!!!!!!!!!!
Відповісти
Не важливо хто як голосує, важливо хто і як рахує.
Думаю, зрозуміло?
Відповісти
Останні новини
Мартинюк розповів, як добре від співпраці комуністів і Партії регіонів
08 липень, 2012, 11:53