У селі на Волині відсвяткували 150-річчя церкви. ФОТО

У селі на Волині відсвяткували 150-річчя церкви. ФОТО
31-го серпня значну дату – 150 років із дня закладання та освячення першого каменя в стінах церкви Флора і Лавра святкувала громада у селі Яковичі Володимир-Волинського району.

Божественну літургію відправив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. У цей день селяни святкують престольне свято, - пише БУГ.

Привітати парафіян церкви Флора і Лавра у село Яковичі Березовичівської сільської ради приїхало чимало поважних гостей. Лідер Волинської Єпархії Української Православної церкви Київського патріархату митрополит Луцький та Волинський Михаїл із священнослужителями центрального Волинського собору Святої Трійці, чимало священників із сусідніх приходів – це представники духовної частини гостей.

Можновладці бажали миру, злагоди, Божого благословіння. Голова сільської ради особисто від себе та своєї сім'ї презентував храмові дві вази.

Настоятель храму отець Юрій розповів, що храм тривалий час був занедбаний. І лише руками, фінансами та молитвами громади Яковичів сьогодні церква відновлена та відкрита для сердець, що щиро вірять та служать Богові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У селі на Волині відсвяткували 150-річчя церкви. ФОТО
02 вересень, 2015, 09:43