Колишнього депутата Луцькради знайшли повішеним

Колишнього депутата Луцькради знайшли повішеним
Колишнього депутата Луцької міської ради Миколу Нікітюка у четвер, 12 липня знайшли повішеним у підвалі будинку, де він жив.

Про це стало відомо з достовірних джерел.

Як стверджують джерела, Микола Нікіток вчинив самогубство. Його знайшли повішеним близько 11 години ранку.

Микола Нікітюк народився в 1953 році в містечку Березно Рівненської області в селянській сім’ї.

Закінчив військове авіаційно-технічне училище, Київський державний університет імені Шевченка.

Микола Нікітюк у 2006-2010 роках був депутатом Луцької міської ради від Соціалістичної партії України. Згодом був членом партії «Справедливість».

Очолював Волинську правозахисну групу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже сумнівно, що правозахисники власноруч вкорочують собі віку, і їм у цьому не допомагають ті, кому вони не один раз переходили дорогу. Не дивлячись на неоднозначність постаті Миколи Нікітюка, він допоміг багатьом незаконно утримуваним у СІЗО і невинно засудженим вийти на волю. Але навряд чи наші правоохоронні органи серйозно поставляться до розслцдування цієї смерті, адже у них на одну головну біль стало менше. Так шо усі недобросовісні люди у погонах і мантіях зможуть із полегшенням продовжити творити свої беззаконня... Вічна пам`ять покійному!
Відповісти
Від чого ж це сталося, біда така! У нас часто пишуть "самогубство", щоб кримінальну справу не порушувати і міліції не додавати роботи...
Шкода людини. Щирі співчуття.
Відповісти
Співчуваю сім'ї Миколи Нікітюка,доводилось декілька раз спілкуватися з цією жорошою з великої букви Людиною,а в самогубство зовсім не вірю,хоча це й так більшості зрозуміло
Відповісти
За що повісився Микола Нікітюк ?

За фінансування державою тотальної корупції для «правоохоронних» шахраїв Волині, й відсутності будь якої допомоги держави на протидію такої корупції.
Відповісти
Я більше знала Миколу Сергійовича як жителя нашого будинку. Не вірю в самогубство, тому що такі вольові люди здатні витримати всі виклики долі і не зупиняються на півдорозі. Якщо його правозахисна діяльність стала комусь на перешкоді до здійснення своїх незаконних підлих дій, то за цю смерть їм рано чи пізно прийдеться відповідати перед Богом.
Дуже шкода, що нема Миколи Сергійовича... В дворі стало пусто.
Відповісти
Останні новини
Колишнього депутата Луцькради знайшли повішеним
12 липень, 2012, 17:51