Волинський школяр за казку-мультик про податки отримав цінний подарунок

Волинський школяр за казку-мультик про податки отримав цінний подарунок
У режимі відеоселектору у четвер, 17 вересня, 2015 року юних художників, літераторів та мультиплікаторів України, котрі здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини», привітав Голова ДФС України Роман Насіров.

Про це йдеться в повідомлення прес-служби ГУ ДФС у Волинській області.

Творча робота луцького школяра Дениса Шкідини казка «Пригоди в лісовій державі», виконана в техніці предметно-пластилінова мультиплікація, визнана однією з кращих. За зайняте друге місце на всеукраїнському рівні переможець регіонального туру конкурсу отримав планшет Nomi від корпорації Intel.

Виконувач обов’язків начальника ГУ ДФС у Волинській області Тетяна Харченко від імені всіх працівників органів ДФС Волині щиро подякувала юному мультиплікаторові за увагу до теми оподаткування і побажала творчих успіхів у майбутньому.

Цей гаджет стане в нагоді вихованцеві загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 3 міста Луцька і доповнить арсенал технічних засобів, що використовує Денис Шкідина в своїй творчості, який створює казкові історії не лише про важливість податків.

Як запевняє юний мультиплікатор, у вільний від навчання час він любить малювати звірів, рептилій і покемонів, ліпити їх із пластиліну, а коли фотоапарат вільний, то знімати, як його пластилінові герої рухаються.

Щодо створеної історії про важливість податкової культури в лісовому товаристві, Денис Шкідина каже, що завдяки конкурсу ДФС України «Майбутнє країни – у мріях дитини» вперше дізнався про те, що таке податки, бюджет, декларація про доходи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський школяр за казку-мультик про податки отримав цінний подарунок
18 вересень, 2015, 10:30