Як Україні перемогти Путіна і повернути Крим

Як Україні перемогти Путіна і повернути Крим
Україна має всі шанси протистояти агресії Росії.

Про це у Facebook пише журналіст та адвокат Анатолій Башловка, повідомляє "ЗІК".

«Хотів підвести підсумок спостереженням на реакцію своїх постів про повернення Криму. Що перше хотілося відзначити, так це те, що влада як наша, так і РФ сором’язливо намагаються цю тему пригасити, забути, затерти і т. д. Друга. Підняття цієї теми привертає величезну кількість ботів і всякої нечисті, словниковий запас якої зводиться тільки до образ. Вдаватися в полеміку з ними абсолютно не має сенсу, їх просто потрібно банити не забиваючи собі голову, спробою зрозуміти з якого темника вони беруть відповіді, схожість відповідей і їх набір досить обмежений. Найдивовижніше, так це прошарок «російської інтелігенції» або такими вони себе вважають, що так само як і описана група зрештою скочується з усіх розумних аргументів і залишає тільки один «ща як шваркнем». Висновок, який лежить на поверхні очевидний, імперські амбіції досить сильно вдолблені в мозок широких кіл населення, і це величезна проблема, так як похмілля буде дуже тяжким після того, як механізми підтримки цієї ілюзії закінчаться», – пише експерт.

«А як показує практика наступна, то ітерація повинна зростати в гіперболічній залежності (з такими темпами РФ скоро потрібно буде почати третю світову, так як решта вже не зможе підтримати ілюзію величі). Щодо України і Криму. Росіяни ніколи не були успішними у війнах на чужих територіях, тому Україна має всі шанси протистояти агресії Росії, найголовніше не дати впасти градусу напруження і розуміти, що РФ з даними керівництво – це ворог, і всі спроби приспати суспільство в Україні потрібно нещадно припинити. Так як це і є один з планів Кремля переконати українське суспільство, що у всьому тому жаху, що був на Донбасі росіяни не брали ніякої участі, що є абсолютною і нахабною брехнею, так само як і брехня про «зелених чоловічків» в Криму, які на повірку виявилися регулярною російською армією» – продовжує Башловка.

«Путін використовує один з постулатів, що війна – це мистецтво обману, ми повинні це чітко пам'ятати і не плекати ілюзій, а надходити абсолютно аналогічно щодо країни агресора! Питання повернення Криму повинне бути закріплене на законодавчому рівні, щоб жодна політична партія або чиновник навіть помислити не міг, щоб спробувати торгувати цією проблемою. Кожен день потрібно розробляти і впроваджувати в життя плани з дестабілізації і блокади Криму, створювати проблеми потрібно у будь-яких дрібницях і тільки солідарно ми зможемо перемогти. Цей шлях реальний і абсолютно виправданий, всіх, хто захоче переселитися на материкову України, ми зобов'язані зустрічати дорогих гостей і допомогти їм облаштуватися на новому місці», – пише він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Припинити енерго- та водопостачання Криму допоки націлені на материкову Україну гармати не розвернуть в зворотньому напрямку !
Відповісти
Вірно , Гнате ,доки "півень у дупу не клюне ,вони не проснуться...
Відповісти
Останні новини
Як Україні перемогти Путіна і повернути Крим
19 жовтень, 2015, 01:23