Наблизити владу до народу просто, - Микола Іванюк*

Наблизити владу до народу просто, - Микола Іванюк*
Протягом своєї передвиборчої агітації кандидат на посаду Луцького міського голови Микола Іванюк проводить зустрічі з різними об’єднаннями та організаціями.

Зокрема відбувались зустрічі із об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та ініціативними групами, які лише створюють ОСББ.

Під час спілкування мешканці будинків насамперед висловлюються про проблеми співпраці з житлово-комунальними підприємствами: аварійні дахи, неприбрані під’їзди та підвали, необлаштовані двори та майданчики, невивезене сміття.

За словами Миколи Іванюка, першочерговим завданням на посаді Луцького міського голови буде прийняття комплексних програм «Дахи», «Дороги», відновлення Програми будівництва спортивних та дитячих майданчиків в місті, яку кандидат ініціював, будучи депутатом міської ради.

Кандидат поділився своїми планами на посаді мера. Так, він закріпить своїх заступників за кожним мікрорайоном міста з обов’язковим щомісячним прийомом громадян на цій території. За його словами, це дасть змогу наблизити міську владу до людей, бути у курсі наявних проблем та безпосередньо на місці приймати найбільш ефективне рішення.

«Це неприйнятно, коли профільний заступник міського голови не відвідує комунальне підприємство, яке координує. Робота в міській раді – це не лише паперова робота, але й практична та безпосередня діяльність щодо вирішення конкретних господарських питань», - зауважив Іванюк.

Кандидат на посаду Луцького міського голови прокоментував деякі соціологічні опитування щодо майбутніх результатів виборів. Сьогодні лучани обиратимуть нові обличчя, незаангажовані партійними брендами.

«Протягом всього періоду незалежності в Україні при владі перебувають керівники з минулого: колишньої партійної номенклатури – працівники, які лише в 1991 року змінили партійні кольори. У цьому основа всіх наших проблем.

До влади мають прийти нові керівники сучасної України, молоді професіонали, які вже зарекомендували себе на посадах в органах влади, бізнесі та недержавному секторі. Тому 25 жовтня віддайте свій голос за правильного кандидата – не голосуйте шлунком, а обирайте серцем», - закликає Микола Іванюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наблизити владу до народу просто, - Микола Іванюк*
23 жовтень, 2015, 14:31