Укрзалізниця поверне продаж квитків за паспортами?

Укрзалізниця поверне продаж квитків за паспортами?
"Укрзалiзниця" планує зайнятися продажем залізничних квитків за паспортами і вже найближчим часом ухвалить рішення щодо цього питання.

Про це пише «Укрбізнес».

"Ми розглядаємо це питання в зв'язку з тим, що якщо будуть електронні квитки, то там буде необхідність встановлення особи. Але, як показала практика, коли квитки продавалися за паспортами, то була затримка в чергах по продажу квитків, а перевізники як були тоді, так є і зараз. Це практично не позначиться на них", - заявив Генеральний директор «Укрзалiзниці" Володимир Козак.

За його словами, ініціатива повернутися до старої системи продажу квитків розглядається з усіх сторін, і ця ідея обговорюється з урахуванням позицій і продавців, і покупців. При цьому, каже Козак, "Укрзалізниця" планує відмовитися від бланків суворої звітності у пасажирських перевезеннях і ввести систему електронних квитків до жовтня 2012 року.
"Ми сьогодні вже практично закінчуємо роботу з Державною податковою службою, і очікуємо, що у жовтні вже відійдемо від бланка суворої звітності і повністю перейдемо на електронні квитки.

У тому числі квитки, які куплені через Інтернет, не потрібно буде роздруковувати в касі, а можна буде по квитку, проданому через Інтернет, безпосередньо сідати в потяг, в якому буде визначатися і фіскалізація квитка, і особистість, яка квиток придбала", - додав гендиректор "Укрзалізниці".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: залізниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Укрзалізниця поверне продаж квитків за паспортами?
24 липень, 2012, 17:13