На скільки поповнили бюджети платники податків на Волині

На скільки поповнили бюджети платники податків на Волині
Платники податків Волині поповнили бюджети 2,5 мільярдами гривень податкових платежів

До бюджетів всіх рівнів від волинських платників податків протягом січня – жовтня 2015 року надійшло 2,5 мільярда гривень податкових платежів, - інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, сума податкових надходжень нинішнього року перевищує минулорічні показники на 755,2 мільйона гривень.

Як свідчить аналітика, на Волині податки і збори рівномірно та ритмічно спрямовувалися як до держбюджету, так і місцевих скарбниць.

Разом з тим, до загального фонду держбюджету цього року волинські платники податків перерахували 1,2 мільярда гривень.

«Темпи надходжень до держбюджету з Волині випереджають показники 2014 року на 65,5 відсотка. А це означає, що внесок бізнесу Волині до держбюджету цього року зріс на 464 мільйони гривень. Значною мірою цей приріст обумовлений загальним збільшенням сплати рентної плати і податку на прибуток. Однак, не варто недооцінювати підвищення ролі аналітичної складової в роботі волинських фіскалів», - зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Олександр Юристовський.

Як запевняє керівник ГУ відомства в області, електронні сервіси, пропоновані ДФС України, - реальна допомога платникам податків у виконанні своїх податкових зобов’язань, а для працівникам органів ДФС – додатковий інструмент аналітики та реагування на можливі ризики.

«Сучасний рівень інформаційних технологій вимагає від працівників органів ДФС роботи не по шаблону, а щоденної уваги та акцентів на ймовірні ризики а наповнені бюджетів. Зважаючи на постійне вдосконалення існуючих електронних сервісів, виявляти потенційні ризики, зокрема факти безпідставного формування податкового кредиту чи збитковості, фіскали можуть більш оперативно та якісно», - підкреслив Олександр Юристовський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На скільки поповнили бюджети платники податків на Волині
03 листопад, 2015, 09:59