У Шацьку проводжали майбутніх захисників. ФОТО

У Шацьку проводжали майбутніх захисників. ФОТО
3 листопада вперше біля Шацького районного військового комісаріату відбулися урочисті проводи призовників строкової служби з Шацького району до Збройних сил України.

Майбутніх захисників Вітчизни прийшли провести представники районної влади, працівники райдержадміністрації, районного військкомату, родичі, близькі та знайомі, – повідомляє БУГ.

Найближчим часом поповнять ряди Збройних Сил України Назарій Шопук із села Світязь та Роман Королюк із села Піща Шацького району. Із цією важливою подією у їхньому житті юнаків привітали та сказали напутні слова голова Шацької районної державної адміністрації Ігор Корольчук, голова Шацької районної ради Сергій Віннічук.

Звертаючись до призовників, голова райдержадміністрації Ігор Корольчук наголосив: «Проводи юнаків в армію – це завжди хвилююча і водночас урочиста подія для батьків, яка викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Перед вами нелегке випробування, але я переконаний, що ви успішно оволодієте знаннями і навичками, необхідними для проходження служби у військових частинах Збройних Сил України».

Від райдержадміністрації та районної ради юнаки отримали пам’ятні подарунки. Керівники району побажали землякам витривалості, сили духу, оптимізму, сміливості і неухильного захисту державних інтересів.

Також з вітальними і напутніми словами виступив заступник військового комісара Шацького районного військового комісаріату Юрій Ярощук, який дав призовникам наказ – сумлінно виконувати почесний обов’язок громадянина України, гідно і вміло пронести службу і повернутись додому, як покоління захисників Батьківщини та поваги народу до них.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О боже
Відповісти
Просто СЕНСАЦІЯ, а не стаття!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Відправляють АЖ 2 призовників!!!!!!!!! Просто ЖЕСТЬ!!!!!! :)
Відповісти