Водій, який збив 13-річного лучанина, хоче компенсацію за побиту машину

Водій, який збив 13-річного лучанина, хоче компенсацію за побиту машину
У Луцьку таксист збив 13-річного школяра.

Про це розповіла мама потерпілого хлопчика Наталія Ліщук.

ДТП трапилася 7 листопада по вулиці Львівській. Під колесами автомобіля опинився 13-річний школяр.

Мама хлопчика каже, що він переходив дорогу на пішохідному переході, але у слідчого чомусь зазначено інше, а саме: потерпілий школяр, нібито, неправильно переходив дорогу.

Сергій Ткачук на питання, де ж хлопець переходив дорогу, не відповів. Сказав, що ведеться слідство: «Водій каже, що потерпілий переходив дорогу за межами пішоходного переходу». Таксист, який збив хлопчика, Сергій Круг переконує, що це було за межами пішохідного переходу: «Це було за 10-15 метрів від переходу».

У постраждалого хлопчика зламане плече, яке довелося вправляти 2 рази, а також серйозна травма коліна.

Тим часом син винуватця події - таксиста, за словами мами, звернувся до неї з пропозицією укласти дивну угоду: «Я думала, що обійдеться все без заяви, без суду. Я все розумію, не хочеться тої волокити. Але перетелефонував його син. Сказав, що батько хворий, на таблетках, попросив зустрітися. Під'їхав до лікарні, я вийшла. Він почав пропонувати, давайте підпишемо бумагу, що ми не будемо платити за машину, бо у його машині вибите скло і побитий бампер, і батько оплачує господарю гроші за простой машини. Пропонував так: я йому не платитиму за машину, а він не буде платити мені за лікування, бо в моєї дитини, як він сказав, невелике ушкодження. А моя дитина з пороком серця перенесла два наркози».

Мама ситуацією обурена.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце так. За 10-15 м, але ж всеодно варто краще дивитись та бути більш уважним, це ж люди і людське життя! Всі ми під Богом ходимо.
Відповісти
Те, що маршрутчики і таксисти у нас в місті на дорогах королі, то це так. Але і пішоходи в нас не дисципліновані і не бережуть своє життя. Треба бути уважним всім.
Відповісти
малий в капюшони перебигав дорогу метрив за 15 за переходом
Відповісти
напевно ти не очевидець а троляка.
Відповісти
Неодноразово бачила, як "турботливі" мамочки і бабусі тягнуть метрів за 15-20 від позначеного переходу за руку своїх неповнолітніх дітей, бо їм там зручніше.Куди ви так поспішаєте? І як Ви думаєте після такої "школи" переходять дорогу подорослівші діти? А потім нарікають, що трапляються ДТП. Треба починати з себе, бо до здоров'я і життя наших малюків нікому крім нас немає діла!
Відповісти
Дитина не могла переходити не по пішохідному переходу дорогу,тому що перехід біля самого будинку! Ви ж не знаєте всіх обставин!
Відповісти
Обставин не знаємо, але ж виїзджали слідчі. Хай вони з'ясовують . А як водій знаю, що багато людей переходять дорогу поза пешохідного перехода, їм тяжко пройтися декілька метрів. І в темну пору дня дуже тяжко їздити по місту. Будьте всі уважні і поважайте один одного. Це ваша безпека і здоров'я.
Відповісти
Біля того переходу взагалі страшно переходити дорогу,бо водіі рідко коли дають дорогу пішоходам
Відповісти
Вина водія таксі 100%
1) Не вибрав безпечної швидкості руху
2) Не врахував дорожну обстановку
3) Не врахував погодні умови
4) Був не уважний за кермом
Якщо ти водій то повинен знати що перед пішохідним переходом завжди потрібно збавляти швидкість заздалегіть.
Мама хай найме адвоката, і сама підготується до суду. Віна водія 100% І рішення суду на користь потерпілого 99.9%
Відповісти
Вина водія очевидна,це тільки можна уявити, яка була швидкість авто. Якщо побите лобове скло і бампер. Якби він їхав 60 кілометрів то не було б такого удар бо він би зміг затормозити. Просто таксист дуже швидко їхав отже вина 100% треба дотримуватись правил а не думати що все дозволено
Відповісти
Шановні люди, по перше - малого збили не на переході а за 10-15 метрів за ним. По друге - малий раптово вискочив на дорогу (був в капюшоні і не дивився по сторонах). по третє - є свідки які все це бачили!. І хочу сказати дорожньому контролю: на рахунок цього всього що написали ви абсолютно не праві тому що дитина вискочила раптово! (як тут можна відреагувати???) Швидкість була дуже малою (30-50 км) (впевнений в цьому тому що він біля колишнього кафе "михайло" зупинявся і пропускав пішохода!!! Так що розігнатися він не міг так швидко! На рахунок дорожньої обстановки: Ви зможете щось зробити якщо раптово Вам вибіжать на проїжджу частину????? Я думаю що ні!!! Один + владі, яка за 5 днів після цього почала ставити там паркан.
Відповісти
Шановний очевидець! Ви так гарно все розкладаєте це ДТП по поличках, якби самі їхали за кермом. І зупинка біля Михайла, і швидкість 30 км, і відстань від переходу 15м. А може Вам добре "помазали"????? При швидкості 30 км машина завмирає майже на місці. Чи я не права шановні водії? 16 год. ще білий день і не замітити пішохода? ГАНЬБА! І якщо Ваша ласка пан(пані скоріше) назвіть хочаби одного свідка цієї пригоди? Бо пан слідчий замучився шукати його в кабінеті.
Відповісти
Очивидець буду чекати відповіді.якби на місті дитини був хтось з ваших рідних.Ми вас ще почуємо?
Відповісти
Очивидець буду чекати відповіді.якби на місті дитини був хтось з ваших рідних.Ми вас ще почуємо?
Відповісти
очивидець ви де?
Відповісти
а хихи не хохо, комплексацию ему ещё подавай, а глазенки где были
а, те кто пишет, что мол видиле все, и что малый сам выскочил видимо такие же
сбивают у нас и на светофоре, что уж и говорит про пешеход (а таксист отмазку хорошую придумал), вон возле Там-Таму, загорелся, а они прут, а бывают такие, что ползут как черепаха, а когда видят, что человек переходит дорогу, то сразу же скорость набирают
Відповісти