Волинь бере участь у пілотному проекті

Волинь бере участь у пілотному проекті
Фахівці­-експерти Державного агентства з питань електронного урядування України та Державної архітектурно­будівельної інспекції України визначили Волинську область як пілотну з упровадження електронної адміністративної послуги «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації».

Аби отримати адміністративну послугу необхідно подати відповідні документи через портал www.e­dabi.gov.ua, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

За результатом надання адміністративної послуги слід звернутися у ЦНАП м. Луцька.

Після внесення змін до чинного законодавства щодо практичного застосування результатів надання адміністративних послуг у формі електронних документів послуга надаватиметься повністю в електронному вигляді.

Довідково:

10 листопада 2015 року відділом ІТ апарату облдержадміністрації проведено навчання з представниками інспекції архітектурно­будівельного контролю в області. Заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України Олексій Вискуб повідомив, що офіційний початок проекту – 16 листопада 2015 року. Облдержадміністрації надано відеоролик із метою популяризації проекту серед населення шляхом його розміщення на телебаченні, в Інтернеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.