«Якщо нам всім важко - ми на правильному шляху», – Майя Москвич. ВІДЕО

«Якщо нам всім важко - ми на правильному шляху», – Майя Москвич. ВІДЕО
Активістка Луцького Євромайдану, нині боєць полку «Гарпун» Майя Москвич на другу річницю Революції Гідності вважає, що Майдан – це перемога, перемога над собою.

І те, що важким є шлях після нього, – ознака нашого правильного вибору. Про це вона розповіла журналістам Громадського.Волинь.

Громадська діячка вважає, що не потрібно було надіятися на те, що після революційних подій, влада усе зробить сама. Прогнозовано, що перед українським суспільством постали нові і складніші завдання. Вона переконує, що на усі зміни потрібен час, і українці повинні не очікувати швидких подій, а поступово приходити до здійснення завдань Євромайдану.

«Якщо нам всім важко, це означає, що ми ідемо на правильному шляху», – каже Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо нам всім вже жопа - ми досягли своєї мети.
Так тримати
Відповісти
Цікава логіка....мазохісти...??? Чи як???...чим гірше - тим краще???? Нам з вами не по дорозі!!!
Відповісти
не афішують...
Відповісти
і Майя почала виправдовуватися за свої колишні дії що призвели до того, що маємо зараз!!! Напевно знову запахло печеним ....доведеться все-таки відповісти!!!!а то вважає себе незаконно репресованою????!!! та стосовно Майї і їй подібних лише нестоячим поводили, а потрібно "каленим" залізом!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
До того, що маємо зараз, призвели не чиї-небудь дії, а повна колективна інфантильна бездіяльність.
Відповісти
Послухаєш, як вона говорить...треба зразу міняти, міняти але не надто часто...і т.д., несе що небудь...ніякого змісту в її словах немає...і на мою думку за два роки вже повинно було б відчуватись якесь покращення, а не чим далі - тим гірше, а Мая каже що важко значить на вірному шляху...
Відповісти
Який зміст? Хто вона така? Яка освіта? :) Ви про що? :)))
Відповісти
Дві "красуні", що ведуча, що та Майа :))) Прохвєсія - активіст... І що вони обидві зробили для суспільства? Обидві досягли, щоб людям стало гірше і цім вони хизуються і у відкриту говорять???!!!! То такі повинні сидіти за гратами якщо через їхні дії страждає суспільство!!!
Відповісти
Перед тим як садити людину за грати переконливо рекомендую заглянути в іі біографію. Вона принаймі хоть щось робить для цього самого суспільства
Відповісти
Вона не робить, вона все руйнує на своєму шляху .
Відповісти
Що ця, вибачте, сцикуха зробила корисного - щось збудувала, виростила, посадила, народила? Чому ми всі маємо прислухатися до особистих думок якоїсь сопливої дівки?
Відповісти
право прислухатися до чиєсь думки це особисте і ніхто нікому нічого не повинен в обовязковому порядку, а от чиновники повинні чесно виконувати свої обовязки і ця дівчина це знає...намагається йти проти системи, а з її освітою вона тихо і спокійно моглаб сидіти в теплому офісі і цокати по коридору шпильками як основна маса і робить дбаючи тільки про свої власні корисливі цілі, а вона жертвує своїми роками молодими, і різного роду розвагами без яких сучасна молодь, а тим паче молода дівчина не може обійтися, тож варто мабуть задуматися перш ніж писати гнилі коментарі! гляньте на себе що ви зробили, робите, плануєте зробити, а потім можна коментувати....
Відповісти
Сеню захищає, виправдовує. Вона гонить.
Відповісти
що слина принесла до рота - те й озвучує.
Відповісти
Якесь малолітнє буде тут вчити,як жити!? Ти ніхто і звати тебе Ніяк!!! Тошно слухати...
Відповісти
Спочатку Прометей, зараз Медуза Горгона зачаровує своїми сентенціями - у ВП ностальгія за "не надто частим" майданом. В прокурори не вийша дівчина, але в ЦВК як раз, там зараз багато вільних місць, її думка про "частоту" виборів допоможе й надалі будувати нову країну...
Відповісти
зроби добре для супільства- стукнись головою об стіну, чим гірше тобі-тим краще Україні, одною шизофренічкою буде менше
Відповісти
На вірному шляху до дна..
Відповісти
Бредятина. Як ніби двоє молодих людей прийшли з потойбічного світу. Дві сексуально непривабливі дами.
Відповісти
сексуально привабливі дами на інших сайтах!!!
Відповісти
Я простий український робітник.До Москвич ставлюсь дуже скептично , але є одне але. За часів Януковича було для мене зовсім неможливо знайти роботу. В Україні взагалі не знав що таке грощі , треба було десь їхати , а зараз можу навіть вибирати. Так грощі невеликі , навіть смішні , а раніше й того не було. Звісно тим хто завжди жив на одній паралелі з Московою стало погано , бо бач раніше 8 тис грн було 1 тис дол , а зараз це тільки 300 дол й вони не знають як на них жити , а мені тоді не хотіли платити навіть 200 дол . Ви- безмовне рабське бидло ,брехливі лакеї та донощикі, що забувають своїх героїв й продаються за мізерну похльобку ,заслуговуєте щоб жити ще гірше. У вас на меморіалі стоїть стела загиблим партработнікам й комсомольцям у 46-49 рр , а про тих хто боровся за вашу честь й славу, (поняття вам в більшості мало відомі)гнив заживо в ямах , коли окупант розкошовував у їх вишневих садках, немає толком згадки, ви їх забули , проте добре пам*ятаєте всі ціни на ковбасу при сср. Засєкін бігає по луцьким кабінетам з проектом стели воїнам ОУН-УПА на меморіалі й всі його відшивають ,сміються, дивляться як на хворого.Так само з часом забудете й збайдужнієте більше того вимажете брудом незрозумілих для вас загиблих під час Майдану та АТО . Але знайте , що є такі , що будуть їх завжди пам*ятати !
Відповісти
Останні новини
«Якщо нам всім важко - ми на правильному шляху», – Майя Москвич. ВІДЕО
25 листопад, 2015, 08:26