У Володимирі-Волинському демобілізований боєць АТО вбив молодого чоловіка

У Володимирі-Волинському демобілізований боєць АТО вбив молодого чоловіка
За повідомленням Нововолинського відділу головного управління національної поліції у Волинській області, 23 листопада о 4.00 ранку до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення, що на вул.Ковельській знайшли труп невідомого чоловіка.

Проведеними заходами працівники поліції встановили, що ним виявився житель міста, 1979р.н., повідомляє Місто вечірнє.

По гарячих слідах правоохоронці встановили і затримали підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину – жителя Володимира, 1985р.н., який під час конфлікту, що переріс у бійку, наніс постраждалому тілесні ушкодження. Проводиться судово-медична експертиза, яка з’ясує причину його смерті. На даний час підозрюваний затриманий, для нього обирається міра запобіжного заходу.

Відомо, що обоє чоловіків під час конфлікту знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваний у скоєнні тяжкого злочину – демобілізований боєць АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все чаще и чаще такие сообщения... Появилась целая прослойка людей, которые не имеют ни профессии, ни работы. Зато хорошо научились одному - убивать. Особенно в АТО - там ведь это еще и безнаказанно. Даже если ты артеллерист и твой снаряд убил ребенка с матерью - ты же этого сам не видел. Но потом лезешь в интернет, смотришь фото разорваных детских тел и думаешь - мой снаряд. Возвращаешься домой - со смещенной психикой, тебя никто не ждет и работу найти не можешь. Потому что не специалист. А "патриот". Т.е. расходный материал для самых-самых "патриотов" - Яценюков, Порошенков, Ярошей, Тягнибоков, Ляшков, Коломойских и более мелкой шушеры типа Данильчука. Пару раз в год выйдешь на официальные мероприятия по поводу очередной "судьбоносной" (не для тебя уже) даты посветить медалькой перед фотокамерами за 200 гривень - вот уже на бутылку дешевенькой водки с килькой в томате и хватит. И начинаешь заниматься тем, что хорошо умеешь - пить и убивать.
Відповісти
«Патриотизм — последнее прибежище негодяев» - доктор Сэмюэл Джонсон.
Відповісти
та ти не радій, дурнику, в твоїй кацапії те саме, тільки більше в тисячу разів, одна чеченська війна скільки людей зламала, так що цілйу пукіна в пуку.
Відповісти
Дурак ты. Это не оскорбление, а диагноз, не обижайся. Но сам поймешь это гораздо позже. Чеченская война для России закончилась 15 лет назад. И от последствий её для каждого отдельного человека, участвовавшего в той войне, еще до конца не избавилась. Для Украины (в том состоянии, в котором она находится сейчас - политическом, экономическом, общественном) этот период растянется на гораздо более длинный срок, лет примерно на 20-30. Т.е. и через 25 лет мы будем читать сообщения типа "Бывший участник АТО убил...". Я этого не хочу. Но ход развития общества выше моих хотелок. Буду рад ошибиться.
Відповісти
для критичного сприйняття потрібно мислення і аналіз, а звідки у майдаунів мислення- одна еврохалява і гасла"Сало уронили"
Відповісти
Не кацап, а бульбаш. Ты и здесь промазал.)))))
Відповісти
Ти ватник. Звичайний ватник. Твоїми словами - ти дурак, не ображайся, це просто діагноз.
Кацапи чеченам стільки бабла платять, щоб кадиркін їх стримував)))
Ну і варто тобі нагадати, що війну приніс в Україну путлєр, він військом своїм і зброєю вбиває українців на території України. Тому твій ватний скуляж цікавий дурним ватникам.
В ольгіно привіт передавай!
Відповісти
Ідіоте, в тебе комплекс неповноцінності, судячи з усього. Розплющ краще очі, і подивись, що у нас в Україні робиться. Наших людей женуть як стадо на цю війну, яку самі ж в Києві на цьому довбаному майдані розв'язали! І для чого? Щоб на золотому унітазі сиділа інша дупа? Добилися свого, ррррррреволюціонери білові? А таких випадків, таких убивств ставати буде дедалі тільки більше!!!
Відповісти
треба розібратися і якшо ві зробив це то 15 лет сидіти присудити треба йому яв в амаериці
Відповісти
Лохи ви і ми! Нас знов кинули. А чого? бо ми лохи. І далі будемо голосувати за тих хто нас кине знов
Відповісти
Справжній "херой", певне - кіборг?
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському демобілізований боєць АТО вбив молодого чоловіка
27 листопад, 2015, 09:38