Волиняни постраждали в ДТП у Білорусі

Волиняни постраждали в ДТП у Білорусі
Мешканця села Грудки Камінь-Каширського району 28-річного Миколу Кулика від загибелі у ДТП, що сталася в Білорусі 16 грудня, врятували подушки безпеки.

Про це пише Волинь-нова за 27 грудня.

Нагадаємо, тоді на трасі Вітебськ-Гомель зіткнулися два мікроавтобуси, один з яких – український. В аварії травми отримали шестеро громадян України.

Серед потерпілих були і двоє волинян: 28-річний Микола Кулик і 36-річний Валентин Фарина.

Нині Микола Кулик перебуває в неврологічному відділенні Камінь-Каширської центральної районної лікарні, Валентин Фарина – в обласній клінічній лікарні.

«Того дня ми з Москви поверталися із заробітків, - розповів Кулик. - У нашому бусі їхало сім пасажирів і водій, який родом із Сарн, що в Рівненській області. Саме на Сарни ми і їхали через Гомель. Уночі йшов великий дощ. Усі пасажири спали. І раптом удар... Ніхто з пасажирів не бачив, як сталося лобове зіткнення. Але воно було сильним. Адже в результаті бус, яким керував білорус, настільки розбився, що ремонту не підлягає. У ньому їхало в Гомель разом з водієм нібито троє чоловік – водій з дружиною і ще хтось, щоб з лікарні забрати їхню хвору матір».

За словами волинянина, водій постраждав найбільше. Аби витягнути його з буса, еменесникам, які прибули на місце події, довелося застосовувати гідроножиці. Непритомного його доставили в реанімацію.

«Потрапив сюди і я з Валентином, - продовжує Микола Кулик. - У мене був тяжкий струс головного мозку та інші травми, у Валентина – три переломи щелепи, струс головного мозку. Наш водій, на щастя, постраждав чи не найменше. Я сидів поряд з ним на передньому сидінні. Був пристебнутий ременем. Отож, подушка безпеки й врятувала мене від загибелі».

Чоловік розповів, що два дні волиняни знаходились на лікуванні у білоруській лікарні, потому їх відпривили на Волинь.

Зараз їх стан задовільний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.