У Луцьку дітей-переселенців навчав англійської американець

У Луцьку дітей-переселенців навчав англійської американець
Діти переселенців та лучан мали змогу поспілкуватись англійською зі справжнім американцем в рамках проекту «Мовна школа: Світ без обмежень».

Проект ініційований ГО «Переселенці Криму та Донбасу» за підтримки Луцької центральної міської бібліотеки для дітей та Stabilization Support Services.

Американець Bill Staffieri зі штату Пенсільванія США завітав до Луцької центральної міської бібліотеки для дітей, аби поспілкуватись з дітьми в рамках проекту «Мовна школа: Світ без обмежень». Так вихованці «Мовної школи» отримали можливість «наживо» поспілкуватись англійською.

Керівник проекту Яна Агеєва зазначила, що Білл одразу відгукнувся та погодився поспілкуватися з дітьми, завітавши до бібліотеки не один раз. До того ж, Білл не володіє ані українською, ані російською мовами, а тому й спілкування з ним виявилось корисною практикою для діток.

«У нашій «школі» ми не просто вчимо дітей правилам, алфавіту та словам, а намагаємось різноманітними методиками як можна краще наблизити їх до «живого спілкування» іноземними мовами. Дякуємо Біллу за його візит, бо завдяки цій зустрічі діти склали справжній іспит з «живого спілкування» англійською мовою» - говорить керівник проекту «Мовна школа: Світ без обмежень» Яна Агеєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.