Пожежники спробували гасити пожежу в драмтеатрі. ФОТО

Пожежники спробували гасити пожежу в драмтеатрі. ФОТО
У Луцьку рятувальники тренувались гасити пожежу в найбільшому театрі області.

Про це повідомляють у МНС Волині.

2 серпня близько 7:00 у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, розташованого у центрі міста Луцька, проведено тактико-спеціальні навчання за участю усіх пожежно-рятувальних підрозділів гарнізону обласного центру. До навчань було залучено понад 30 чоловік особового складу та вісім одиниць пожежної та спеціальної техніки, 2-а автомобіля медичної служби.
Навчання проводились з метою вдосконалення навичок рятувальників щодо ліквідації пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей із складним плануванням.
За тактичним задумом пожежа трапилась в найскладнішому місці – у трюмі театру. Встановивши пожежні автомобілі на найближчі вододжерела, рятувальники в апаратах на стиснутому повітрі в складі ланок газодимозахисної служби відпрацювали навички по гасінню пожежі всередині будівлі та рятуванню потерпілих за допомоги автодрабини. На місці події створили оперативний штаб, до складу якого увійшли представники адміністрації театру.
Загалом особовий склад оперативно-рятувальних підрозділів та всі залучені до навчань міські служби з поставленими завданнями впоралися, діяли професійно та злагоджено. Це відзначив керівник навчань – заступник начальника ТУ МНС області полковник служби цивільного захисту Анатолій Свірський, а також і адміністрація театру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пожежники спробували гасити пожежу в драмтеатрі. ФОТО
02 серпень, 2012, 13:10