У Луцьку чергове шахрайство з цінами в супермаркеті

У Луцьку чергове шахрайство з цінами в супермаркеті
Луцькі крамниці продовжують обманювати покупців. Тепер ціна, зазначена на товарі, та ціна, вказана у чеку, не співпала у супермаркеті "Салют", що на проспекті Грушевського.

Про це зазначає у своєму дописі в соціальні мережі "Фейсбук" у спільноті "Наш Луцьк" Наталія Петренко.

"Хотіла купити тортика, знижка написана 30%, на одному дійсно була сума за мінусом 30%, на іншому зовсім же не правдива сума. Беру той що дійсно зі знижкою, іду на касу, проплачую, дивлюсь в чек, а там......тадам.....сума на 16грн більша", - зазначає Наталія Петренко.

За словами дописувачки, вона покликала адміністратора супермаркету. Працівниця не пояснила, чому ціни не збігаються, натомість була незадоволена поставленим питанням.

А після заяви клієнтки про те, що вона купуватиме торт лише за ціною, вказаною на ціннику, адміністратор вчинила наступне:

"Вона забрала у мене торт і чек, сказала касиру віддати кошти, і поки я відвернулась, вона втекла. Гроші повернули, але знову ж таки без копійок, ну хоч трохи треба надурити", - зазначає дописувачка.

Нагадаємо, про схожу ситуацію "ВолиньPost" уже писав раніше. Тоді один з покупців супермаркету "Сільпо" помітив, що заявлена на прилавку ціна відрізняється від ціни, зазначеної в підсумку в чеку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фу які ті супермаркети стали!!! Яка там вонь, гігієни нема . Туди гидко заходити. В Там -там теж !!!!!!!!!!!
Відповісти
Приблизно тиждень назад в мене була подібна ситуація в магазині 7 - 23 на вул. Б.Хмельницького (навпроти бувшого кінотеатру "Зміна"). Печиво крекер на ціннику стояла ціна 7.49 грн., прийшовши до каси продавщиця мені назвала ціну 8.20 грн. Коли я сказав, що ціна не відповідає ціннику вона повідомила "Нічого не знаю, платіть як показує каса"....
Відповісти
в кожному другому магазині в Луцьку така хєрня! різниця і ціні у 50 коп.- 1.20!!! сам не раз пересвідчувався. А коли робиш "зауваження", то продавці роблять таку скривлену "морду ліца" типу ти дебіл чи шо!?
Відповісти
те, що був такий хвакт - ніхто не спорить, але, почитайте, як висловлюється нешановна Наталі Петренко про адміністратор: прискакала з хамовитою мордою, ... втікла... і т.д. Так от, адміністратор не "прискакала", можливо ви і "скачете" (правда не знаю як часто), і у адміністратора не морда, а обличчя, і вона, мається на увазі морда, зовсім не хамовита, а ввічлива людина, що не скажеш про декого. Помилки бувають в усіх... а хамовиті морди лише у хамок. БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!
Відповісти
так і я також написав би ОБЛИЧЧЯ, а не "морда ліца" коли б у тих продавців при зауваженні дійсно не зявлялись ті морди замість обличчя )) при будь-якому зауваженні фейс різко змінюється з привітного і ввічливого "Добрий день" на "АСТАНАВИТЕС". От і автор статті так висловилась не просто так на мою думку.
Відповісти
Ви такі правильні не з того ж колгоспу про який зверху писала пані?
Відповісти
з тогу колгоспу...
Відповісти
а я думаю що вона патріот і не йшла а саме скакала як того вимагають всі канони інструкції маккейна і нуланд
Відповісти
Всяке бува. Мо не так підійшли, чи в людей день не вдавсь... Я колись теж купувала алкоголь в Салюті на Соборності. Взяла пляшку дешевшого, а проштрихувався дорожчий. Мені було не принципово і я поспішала - попросила аби швидше замінили на той, що дорожчий (спокійно і без претензійного тону)аби без з"ясувань. Було щось на зразок: "Ой, ось то в вас все так дорожчає від стенду до каси..." ну і далі прохання...) В кілька хвилин все замінили, на те,що мало бути від початку, вибачилися.
П.С. В той же день чомусь такі речі траплялись в кількох магазинах, але без шкандалів усе досить гарно вирішувалось. В одному навіть бонусну картку дали))))
Перевіряти, що ви купуєте і за скільки - обов"язково і вказувати на помилки але без "О, Боже, це кінець світу"!
Відповісти
За драмтеатром на розі вулиць Шевченка і Хмельницького знаходиться кіоск "Цукерочка" (чи "Цукерка"). Серед іншого там продають кондитерські вироби. Я працюю недалеко й часто там купую печиво до чаю. так ось на випічці мене дурять ЗАВЖДИ. Принцип той же: наприклад, горішки зі згущеним молоком на ціннику 65, а пробивають по 90!!! Мівіна 4,50 а вибиває по 7.00. І так із разу в раз. Сварюся, викриваю, соромлю. А їм хоч би що. Книгу скарг нахабно не дають. Кажуть, не подобається - не ходіть до нас. Ще раз обдурять - піду в управляння із захисту прав споживача.
Відповісти
Як кажуть в старій казці - "Не гонился бы ты поп за дешевизной". І тортик був би, і настрій. Скупий платить двічі ;)
Відповісти
При чому тут "гоняться за дешевизной?" Порядок з цінами повинен бути в принципі. І допоки ми, покупці, будемо замовчувати ці явища, так і буде продовжуватися !
Відповісти
Просто продавців не хватає,а вони не вспівають міняти цінники.А потім страждає покупець і продавець.
Відповісти
На будь-якій роботі, де працюють люди є ризик помилки, бо присутній людський фактор. Не варто робити висновки про роботу всього магазину через помилку одного працівника.
Ми є відкритими до зауважень наших покупців і дякуємо їм за те, що допомагають нам покращувати рівень обслуговування наших клієнтів.
Відповісти
Стандартні,банальні, ще й неправдиві оправдання. Вам був надісланий лист-скарга,за ціни на туалетний папір Обухів(Соборності). Можна було б Написати-мовляв,вибачте-врахуєм,та ні.... Чому на бакалії працюють ЛЮДИ, а адміністратор обов*язково,як пише авторка-морда...
Відповісти
Ризик завжди є, не помиляється той хто нічого не робить. Але слулати злочинні накази шкуродерів і здирать останнє методом шахрайства - вибачте магазин Салют. Чи вірніше ферма...
Відповісти
У "Нашому краї", що на Соборності біля "Троянди" ціни теж танцюють, і все не на користь покупця. Цінники одні, а на касі- розщедруйдесь на більшу суму.
Відповісти
Визнаю, що така халепа могла статись у магазині. Визнаю, що це є грубе порушення, в першу чергу, "Стандарту роботи магазину", внутрішнього регуляторного документу, у якому прописані усі правила та норми нашої діяльності. У цьому документі чітко зазначено, що контроль за відповідністю цінників та за термінами придатності, є головними пріоритетами нашої мережі.
Говорячи простою мовою, компанії НЕ ВИГІДНО займатись дрібним шулерством з цінами, та обманювати своїх покупців за якісь копійки. Навіщо це нам? Навіщо позоритись?
Те, що сталось, не є системою, а швидше виключенням і прикрим непорозумінням, причина якого – людський фактор. Звісно, не можуть бути випраданням такі аргументи, як «не додивилися», «помилилися», «накосччили».
Звісно, що «накосячили». Тому ,комусь таки доведеться відповідати за «косяки».
Від імені компанії приношу вибачення покупцю, з яким повелись не належним чином.
Звісно, «людський фактор» ніхто не відміняв, від проушень норм і правил поведінки персоналу ніхто не застрахований.
І, можливо, цей випадок далеко не перший і не останній наш «косяк». Не виключено, що і у майбутньому можуть виникати прикрі випадки, які ідуть у розріз інтересам нашої компанії. Тому, ми завжди відкриті конструктивній критиці, і будемо її сприймати адекватно.
Ми як можемо, стараємося працювати для вас, для нашого покупця. Помилок не буває лише у тих, хто нічого не робить.
Відповісти
Оптимізм добре,та чомусь цих косяків на Соборності все більшає- з олією,бумагою,маслом. Наш будинок поряд-практично всі з роботи заходим,та коли наголосили дивитись на цінники і чеки- незадоволених більшає,а адміністрація людянішою не стає. Гарний,чистий(прибиральницям-респект),великий,зручний,смачна випічка-не вистачає відповідності цінників і АДЕКВАТНИХ АДМІНІСТРАТОРІВ,які в покупцеві,що звернувся бачили б свідому,яка вміє рахувати свої гроші людину,а не ВОРОГА і ЖЛОБА....
Відповісти
якщо цей допис реально від представника "Салюту",-то молодці! хоч хтось адекватність проявляє! впевнена,що покупці оцінять Вашу відкритість(себе маю на увазі передусім).
Відповісти
Я купляв в Нашому Краї що на Відродження напроти 23 школи солодощі , 2 пачки окремо 15 грн і 20 грн разом 35 має вийти , вийшло на касі 45 , я прилякав їх що викличу самооборону і напишу в новинах про них якщо не продадуть по тій ціні яка вказана на ціннику, взяли відійшли зімною від людей до іншої каси і продали по 35 .
Відповісти
Не маю жодного наміру виправдовувати працівників магазину, чиє недбальство призводить до непорозумінь з цінами, але, будьмо об"ективними. Ми, як покупці, не можемо не помітити, що такі випадки значно почастішали на усіх магазинах та, наче пошесть, поширилась на усіх мережах. І цьому є об"єктивне пояснення. Ціни галлопують як скажені, товар поступає у магазин постійно. Раніше такої катавасії зі зміною ціни ніколи не було, щоб протягом тижня тричі прибувув товар усе з новою та з новою ціною, а це майже 10 тисяч наіменувань товару. Це щоденний, колоссальний потік інформації, яку регулярно необхідно поновлювати, я маю на увазі цінники. Ну ось до такого ми дожилися, що ж тепер робити.
Тому, настали такі часи, що дійсно, треба покупцю уважно пильнувати ціну. І інформуючи магазин про випадки невідповідності, ви тим самим допомагаєте, в першу чергу нам. Разом з тим, ми усі , принаймі переважна більшість з нас, є адекватними. Тому, не варто зразу займати позицію оборони та агрессії, наче б то якась падлюча змова проти вашої особистості та гаманця, з метою надурити та пограбувати вас. Повіре на слово, будь який супермаркет, не тільки наші, це останнє місце, де хтось свідомо і сплановано намагається вас обманути, з метою власної наживи. Просто супермаркет, це величезний механізм, який часом дає збої. Особливо у нинішній час, коли навколишнє середовище стає все агресивніше та руйнівне. І тим не менше, ми, як можемо так і намагаємося тримати лад у магазинах, працювати над якістю товарів, оновлювати асортимент. І тому такі випадки та подібні докори є неприємні, оскільки "добре ім"я" наших магазинів серед покупців вартує більше, ніж 16 гривнів.
Відповісти
Наш край !самий гнилий магазин
Відповісти
та всі вони гнилі супермаркети.........
Відповісти
Я вам ще не таке розкажу. Десь перед святами захотілось солодкого. Приблизно о 9 вечора зайшла у центральне Сільпо за тістечками. Виробів було " любє- рябє", на кожному дати виготовлення. Я купила і пішла. Зранку знову прийшлося йти у цей магазин! І....ті самі тістечка, але з переклеєними датами!
Відповісти
центральне сільпо через величезний людопотік практично "зливна яма", де можна втюхати любе.
Відповісти
Лідер найгірших товарів та обслуговування на Волині безперечно Наш Край.Це просрочені товари,бруд,недбалі касири які обраховують та охоронці які кидаються до клієнта сваритися або й битися. Такого низького рівня працівників не побачиш ніде як в Наш Край,наприклад по Шевченко у Луцьку. бидлярство тай годі.
Відповісти
НАШ КРАЙ це беззаперечним лідер на Волині понайгіршому обслуговуванню.Його впізнаєш по бруду,просроченим товарам, недбалим касирам,які обраховують, охоронцями, які кидаються у бійку до клієнта,і маючи 2 класи освіти ще пробують когось виховувати.Сумно дивитись на це бидлярство.І нічого не міняється. тут завжди був найгірший персонал.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чергове шахрайство з цінами в супермаркеті
22 січень, 2016, 15:28