На Волині за 2,8 мільйони з'явиться нова амбулаторія

На Волині за 2,8 мільйони з'явиться нова амбулаторія
У Ковелі під час громадських слухань мешканці міста схвалили рішення щодо реконструкції нежитлового приміщення на вулиці 40 років Перемоги для потреб амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє НТУ Волинська регіональна дирекція.

На сьогодні в цьому районі міста немає жодного лікувально-профілактичного закладу.

За словами головного лікаря «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Геннадія Давидюка, ремонтуватимуть приміщення площею 228 квадратних метрів в рамках проекту «Світового Банку» з реформування системи охорони здоров’я області.

В міській амбулаторії буде створено фізіотерапевтичний, процедурний кабінети, лабораторію. Прийматимуть сімейні лікарі, терапевти, невропатолог.

Лікувальний заклад буде оснащений сучасною медичною апаратурою та автомобілем. Вартість реконструкції – 2 мільйони 808 тисяч гривень. В рамках цього ж проекту подібну амбулаторію буде відкрито і в мікрорайоні «Сільмаш».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то закривають в далеких селах, звідки дістатися до медпункту - подвиг, то відкривають у містах... я тільки за, звісно. але нехай селяни задумаються. може їм теж пора сказати своє слово. бо закрити в селі медпункт, школу - і можна спостерігати, як село зникає...
Відповісти