Британська Рада удосконалить рівень англійської вчителів на Львівщині

Британська Рада удосконалить рівень англійської вчителів на Львівщині
На Львівщині розпочався перший етап національного проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін». Його метою є покращення якості викладання англійської мови в Україні та підготовка тренерів з англійської мови, які будуть надавати методичну допомогу вчителям англійської мови у районних центрах області.

Шість днів тренери Британської Ради в Україні проведуть інструктаж для 20-ти найкращих вчителів Львівщини, яких відібрали за результатами конкурсу. Усі вони пройдуть підготовку за європейськими стандартами та в подальшому тренуватимуть вже своїх колег, інформує прес-служба ОДА.

За словами директора обласного департаменту освіти і науки Олександра Небожук, Львівщина стала однією із восьми областей України, в яких за ініціативою Британської Ради удосконалюватимуть викладання англійської мови. Для цього попередньо відібрали 20 вчителів (загалом 140 в Україні), які пройдуть тренінги, а потім передаватимуть знання своїм колегам.

Планується, що один підготовлений викладач навчить щонайменше 20 своїх колег у районах. Таким чином, до кінця 2016 року близько 4000 освітян в українських школах викладатимуть англійську мову за європейськими стандартами.

«У рамках цієї кампанії ми даємо шанс вчителям підняти свій рівень володіння англійською мовою, якщо вони хочуть бути успішними. Адже не завжди диплом вищої школи відповідає тим вимогам, які ставлять перед ними батьки», – зазначила Олександра Небожук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому про те, що такий самий проект стартував у Луцьку ніхто не розмістив інформації?
Невже про своїх не цікаво?
Відповісти
Останні новини
Британська Рада удосконалить рівень англійської вчителів на Львівщині
23 лютий, 2016, 08:33