На Волинь заїхало 8 фур з російськими номерами

На Волинь заїхало 8 фур з російськими номерами
За відсутності активістів вісім фур з номерами РФ ввійшли на територію України через пропуск Доманове.

Як з'ясувалось згодом - водії білоруси.

Про це на своїй сторніці в ФБ повідомив журналіст, громадский активіст Богдан Пташник.

"На даний момент - одна, поки що, фура РФ стоїть на території нашої держави поблизу пропуску... Попередніх організаторів акції нема і не очікується... на жаль((( Був змушений тимчасово взяти координацію на себе... Стоїмо. Торгувати з агресором не можна!!!" - написав активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така блокада нічого не дасть. Треба головою думати. Активісти це хто такі!? Безпредельщики
Відповісти
В случае продолжения блокирования проезда российских грузовиков через территорию Украины на страну наложит санкции Всемирная торговая организация, заявил директор департамента стратегического развития дорожного рынка и автомобильных перевозок министерства инфраструктуры Украины Роман Хмиль.По его подсчетам, автомобильный транзит Россиии означает сбор 4 млрд гривен (примерно $150 млн) транспортных доходов, двусторонние автоперевозки в РФ составляют 2 млрд грн, транзит по железным дорогам дает 9 млрд грн, плюс стоимость украинских товаров, которые перевозятся в страны Азии.
«Грубая оценка потерь — 15 млрд грн транспортных доходов плюс минимум 100 млрд грн от продажи наших товаров на экспорт. Боюсь, что на самом деле значительно больше», — написал Хмиль.
Відповісти
А чому заважають російськи фури? миж не расисти
Відповісти
Я прекрасно усвідомлюю що РФ це ворог, а Путін негідник яких треба пошукати. Але вони не варті того щоб ми своїми руками вбивали своє Європейське майбутнє. Кожна неправомірно, в стилі Сомалі, зупинена фура віддаляє нас від безвізового режиму і Європейського майбутнього. Сьогодні в Європі з кожним днем імідж України як бізнес-партнера руйнується. На прикладі автомобільного транзиту Європа перестає вірити в можливість Української держави забезпечити транзит природнього газу і тому близька до прийняття рішення в підтримку Росії в будівництві додаткових газопроводів в обхід України. Європейські перевізники бачучи картинки з незрозумілими для них людьми в балаклавах на дорогах, також перестають іхати через Україну. Пр грубих підрахунках загальні втрати включаючи те що у відповідь Росія також заборонить доставку експортних товарів, складуть більше 115 млрд. гривень, а то і більше. Нас можуть виключити зі Світової Організації Торгівлі. І саме головне, це блокування не дасть жодного результату, так як Польша домовилася з Росією і відновила транзит, а країни Прибалтики взагалі не блокували.
Ще раз наголошую треба припиняти піар-акції для однієї з партій і не вбивати майбутнє України зарати їхнього рейтингу. е піддавайтесь в емоціях на безправні дії. Право контролю на дорогах має лише держава.
Відповісти
Росіян пропускати не будем, але будем нити що росіяни мудаки не прпускають нас, дибілізм!
Відповісти
Тих хто лежить в Гараджы вже не вернути, а вам бізнес...
нічого потерпите...
Відповісти
Останні новини
На Волинь заїхало 8 фур з російськими номерами
27 лютий, 2016, 15:47