Лучанам заважають проблискові маячки на патрульних авто

Лучанам заважають проблискові маячки на патрульних авто
У Луцьку просять заборонити патрульним авто їздити з проблисковими маячками без потреби.

Прохання про це знаходимо на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Заборонити поліцейським авто зловживати увімкненими проблисковими маячками, оскільки вони жахливо подразнюють зір іншим учасникам руху і здатні спричинити аварію, засліплюючи очі іншим водіям", - йдеться в петиції.

Петиція зареєстрована у розділі "Транспорт та дороги".

Поки документ ніхто не підписав.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Текст петиції написано "смішно" - маячки осліплюють водіїв. Невже автору важко було відкрити "правила дорожнього руху" і вказати номера пунктів "3. Рух транспортних засобів із спеціальними сигналами". Згідно якого учасники руху повинні пропускати такі спец.автомобілі. А рух поліцейських наразі не відповідає їхньому призначенню, якщо вони зупиняються на світлофорах або пропускають інший "звичайний" транспорт при включених спецсигналах.
Відповісти
Ну смішно-не смішно, але в тему. В тому розділі написано "можуть відступати", але не мусять. Інше питання - чи вони під час патрулювання виконують те "невідкладне службове завдання". А по суті, такі повзучі гірлянди зовсім не підвищують безпеки на дорозі - реально сліпить і дратує, бо ж його обганяти не можна.
Відповісти
А хто вам сказав що їх не можна обганяти??? Де це заборонено?
Відповісти
Бідні нещасні люди, сліпить їм!!! А може це алкоголь засліплює баки воділам??? Чого пристали до тих поліцейських!!! Хай працюють!
Відповісти
Так, ПДР регламентує попядок руху транспортних засобів з увімкнутими проблисковими маячками та звуковими сигналами. Однак, зверніть увагу на колір сигналу. Крім того, маячки дійсно занадто яскраві
Відповісти
п3.2. Не заборонено, але можуть сказати, що створюєте перешкоди їм в русі. А далі - це вже вміння довести, що Ви цього не робили
Відповісти
Якщо ти їздиш за кермом то напевно з закритими очами.Або ж ти йолуп з будуна.
Відповісти
Саме так; заборонити їздити з маячками увімкненими, потрібно ховатись у кущах і за рогом будинків і чекати (знаєте для чого, проходили) Потім заборонити поліції їздити взагалі, далі заборонити поліцію як таку, і навпаки, дозволити водіям їздити бухими в стельку, Дозволити палити на зупинках у магазинах, в маршрутках, тролейбусах. А ще дозволити матюжитись скрізь не звертаючи уваги на жінок (як що ще знайдуться такі що самі не палять і не матюкаються) і дітей,Вернути радянських ментів, і обовязково дозволити їм брати хабарі (офіційно). І по кожному з цих питань - обовязково створити петицію. "Народ" підтримає з великою радістю.Ой! забув... Ще вулицю переходити де кому заманеться. Це обовязково!
Відповісти
Про звикання чув??? Так-от - за кілька місяців всі звикнуть до постійно ввімкнкених маячків, а коли реально треба буде пропустити поліцію (і не тільки), то на них просто можуть не звернути уваги. А якщо в той момент виклик буде на ДТП, чи якийсь тяжкий злочин - що тоді??
Відповісти
Швиденько оформляйте в петицію ваші саркастичні побажання і того хто підпише можна позбавляти прав,штрафувати за куріння в громадських місцях, алко та наркозловживання, вилучити автомобіль і т.д Провести превентивні заходи як зараз модно казати. Поліція і таким має займатися... а тим кого дратують маячки проблискові хочеться сказати, що коли їдеш у громадському транспорті або йдеш пішечком то вони навіть милують око
Відповісти
Про спец засіб сирена чули?
Відповісти
Ви. для початку, звикніть сівши в авто, пристебнутись паском безпеки, більша частина "водіїв" за 40 років так і не звикла.
Відповісти
Ну звик. Далі що?
Відповісти
коли Ви так швидко звикаєте до маячка чи сирени, то так прямо пристебнуті і до психіатра. Нормальна людина на ці подразники адекватно реагує і через сто років.
Відповісти
Підтримаю Звиклого. Біля залізничного переїзду хтось живе чи жив? Поділіться досвідом, за скільки часу перестаєте звертати увагу на потяг і сигналізацію. В моєму випадку - тиждень.
Відповісти
Ну це ж треба так подати "лучанам заважають" один до...б написав, а журналюги ліван сюди припліли
Відповісти
Судячи з кількості коментарів можна впевнено сказати,шо в м.Луцьку саме наболіле питання це копи,колишні менти і так звані активісти.
Відповісти
Помилилася - лучан припліли
Відповісти
Хай їздять з маячками і на дорозі це не мішає я сам водій .А коли поліцаї їздять по глухим вулицям то навіть в багатоповерхівках в квартирах видно їхні проблиски це говорить про те що люди працюють!!!!
Відповісти
коментарі зайві
Відповісти
Мені реально заважають. Як проїдешся за ними хоча б всю Волі - аж тошнить від того світла. Може в легкових воно троха нижче і не прямо б'є, а на бусі то капец
Відповісти
Якщо тебе так сліпить, зїдь правіше пропусти пару машин (кого не сліпить), маршрутку, тролейбуса і собі повзи за ними і все буде ГУД!!!
Відповісти
Однозначно, стоя за патрульной машиной приходится прищуриваться. А больше всего стыдно за их пафос во время чумы
Відповісти
відсотків населення міста Луцька, ще і досі одною ногою у колгоспі, а от під темою "ВОЛИНЬРАДА ПІДТРИМАЛА ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ АПК" ну жодного коментаря... От про поліцію всі все знають, чи то 90 відсотків коментарів від колишніх "працівників органів"?
Відповісти
Дуже добре,що включені маячки,хоть видно далеко поліцаЇв,не так як колись ховалися!!!
Відповісти
Дуже добре,що включені маячки,хоть видно далеко поліцаЇв,не так як колись ховалися!!!
Відповісти
Останні новини
Лучанам заважають проблискові маячки на патрульних авто
10 березень, 2016, 13:59