У Горохові військовий комісар вимагає надати списки військовозобов’язаних членів партії

У Горохові військовий комісар вимагає надати списки військовозобов’язаних членів партії
Військовий комісар Горохівського району Волинської області надіслав на адресу голови Горохівської районної організації ВО «Свобода» лист з вимогою надати інформацію про військовозобов’язаних чоловіків віком до 60 років, які перебувають у партії. Такий лист був отриманий 16 березня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба партії.

У документі військовий комісар Горохівського райнного військового комісаріату у чині капітана просить надати списки усіх військовозобов’язаних чоловіків віком до 60 років, які перебувають у політичний силі.

При цьому чиновник посилається на закони та наказ Міноборони про затвердження інструкції з військовозобов’язаних та призовників в органах місцевого самоврядування та організаціях.

«Такий лист на адресу політичної партії – свідчення жахливої некомпетентності військового комісара. Його рівень мислення настільки далекий від виконання свого обов’язку, як Земля від Марсу. Не дивно, що з такими комісарами наша українська армія зазнає втрат. Таке ставлення до принципів формування списків демонструє втрату військовим комісарам Горохівської району відчуття реальності. А вимога надати списки військовозобов’язаних чоловіків до 60 років пахне сумнозвісною сталінською мобілізацією. Мені важко поставити діагноз військовому комісару. Чи це просто вияв нелюбові до націоналістів? Чим йому не сподобалася «Свобода»? Хлопців зі «Свободи» напевно найбільше з поміж інших політичних сил перебуває в українській армії. І він мав би це знати. Можливо, комісару ще потрібно надати інформацію, де лежать ключі від квартири?» - прокоментував абсурдний лист військового комісара голова Волинської «Свободи, депутат Волинської облради Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоче надайте ато блокувати фури вони е воювати нема
Відповісти
я не думаю що то якась таемниця люди патріоти хочуть захищати україну з чого такий галас погано що тільки одній партії було б добре всім партіям я нашому военкому тоже скажу щоб підготував запити на всі політсили найперше тим хто себе беє в груди найбільше
Відповісти
А післати того вояку на три букви не могли ?
Відповісти
Молодець. Як хороводити по місту з різними "акціями"- то представники партії є - всі як на підбір, личка аж тріскають від жиру. То чому такий крик?
Відповісти
Камісар совєтский? Ну діла. А ШО Берлін не взяли? Ай яяй ні харашо.
Відповісти
Патріотів багато до першої повістки в військовий комісаріат... Не люблю коли бавляться в патріотів.
Відповісти
у 90х на всіх трассах радяньського союзу фури блокували
Відповісти
Правильно вони себе в груди б'ють патріоти засрані
Відповісти
Останні новини
У Горохові військовий комісар вимагає надати списки військовозобов’язаних членів партії
17 березень, 2016, 13:06