Надію Савченко хочуть засудити до 23 років позбавлення волі

Надію Савченко хочуть засудити до 23 років позбавлення волі
Українську льотчицю в наручниках провели в будівлю під посиленою охороною. Прокуратура вимагає засудити Савченко до 23 років позбавлення волі, адвокати і підсудна наполягають на її невинності.

Громадянка України Надія Савченко, обвинувачена в причетності до загибелі журналістів ВГТРК в Донбасі, доставлена ​​в Донецький суд Ростовської області, який в понеділок і вівторок оголосить вирок у її справі, - йдется на сайті РІА Новини.

Напередодні суду над Савченко вжито необхідних заходів безпеки
Кортеж, супроводжуваний машинами з мигалками, заїхав у двір суду, і Савченко, заковану в наручниках, провели в будівлю під посиленою охороною.

За версією слідства, офіцер збройних сил України Надія Савченко 17 червня 2014 року знаходилася в розташуванні батальйону "Айдар" в районі селища Металіст Слов'яносербського району Луганської області, де вела приховане спостереження і коригування артилерійського обстрілу по ділянці блокпоста луганських ополченців з розташованими на ньому мирними громадянами, в тому числі трьома росіянами - кореспондентами ВГТРК. Двоє з них, Ігор Корнелюк та Антон Волошин, в результаті обстрілу загинули.

Прокуратура вимагає засудити Савченко до 23 років позбавлення волі, адвокати і підсудна наполягають на її невинності. Донецький суд Ростовської області призначив оголошення вироку на 21-22 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
льодчиця повоювала... відпочиватиме тепер.
Відповісти
23 роки??????? Зовсiм здурiли..... Я б дав 25.
Відповісти
Так багато мови про Савченко в Росії, а своїх проблем не бачимо. Замилювання очей л-ть!!!
Відповісти
Подумайте що буде коли в Україну введуть миротворчи сили. Цього дуже хоче Петрусь. Але на захід увійдуть поляки(член ЄС, НАТО) і що вони пороблять з націоналістами-бандерівцями? На схід увійдуть рашисти-до гадалки не ходи. Тоді що залишиться від Неньки?
Відповісти
А ШО В НЕЇ ВЗГЛЯД ТАКИЙ НЕДОБРИЙ ?
Відповісти
Останні новини
Надію Савченко хочуть засудити до 23 років позбавлення волі
21 березень, 2016, 10:32